Care este cel de-al șaselea simț al tău, în funcție de data nașterii tale

Cea mai mare calitate, în funcție de zodie

Scris de: Daoud Andra

28 Mar. 2024

Care este cel de-al șaselea simț al tău, în funcție de data nașterii tale

Fiecare zodie în parte se remarcă printr-o serie de calități și defecte. Dacă ești conștient de acestea, reușești să iei decizii bune și să nu ai parte de mari dezamăgiri în viață. Iată care este cel de-al șaselea simț pentru fiecare zodie în parte! Tu știi care este cea mai importantă calitate a ta?

Data nașterii dictează cel de-al șaselea simț

Auzim adesea expresia ”al șaselea simț”, însă la ce se referă aceasta, de fapt? Pe scurt, este un concept utilizat pentru a explica anumite abilități ale oamenilor fie de a lua decizii inspirate, fie de a se feri de situațiile periculoase. O combinație între intuiție, instinct, perspicacitate și experiență de viață, care în multe situații se poate dovedi extrem de utilă.

Al șaselea simț are, așadar, atât componente raționale, cât și unele senzoriale și chiar mistice. Astrologii sunt de părere că putem identifica al șaselea simț, în funcție de zodie. Astfel, data nașterii ne poate oferi anumite detalii despre calitățile pe care să ne bazăm atunci când luăm anumite decizii, de exemplu. În timp ce unele zodii au al șaselea simț mai dezvoltat, la altele nu se manifestă atât de evident.

Citește și: Zodiile care dau lovitura în ultimele zile din martie. Au noroc cu carul

Cea mai mare calitate pentru fiecare zodie în parte

  • Berbec – intuiție. Atunci când ai de luat decizii importante, bazează-te pe intuiție mai mult decât pe factorii raționali.
  • Taur – sensibilitate. Chiar dacă la experior poți părea dur și încăpățânat, ai un suflet sensibil în cele mai multe situații.
  • Gemeni – telepatie. Ai capacitatea de a comunica telepatic cu cei dragi. Când se întâmplă ceva, știi înainte să ți se spună.
  • Rac – empatie. Capacitatea de a te pune în locul altora și de a rezona cu sentimentele lor te ajută să te apropii de oameni.
  • Leu – carismă. Te faci remarcat în orice încăpere ai intra, chiar și atunci când nu îți propui acest lucru. Astfel, ți se deschid multe uși.
  • Fecioară – clarviziune. Ai talentul de a proiecta și de a anticipa lucruri, iar asta te ajută să iei deciziile potrivite, astfel încât să previi dezamăgirile.

Citește și: Care este cel mai bun soț, în funcție de zodie. Acestea sunt calitățile de aur ale nativilor! Cu cine faci casă bună

  • Balanță – armonie. Pentru tine, echilibrul interior și armonia sunt lucrurile care contează cel mai mult în relații. Te ții departe de conflite și faci totul pentru a menține liniștea în jur.
  • Scorpion – instinct de supraviețuire. Dai dovadă de o capacitate de auto-conservare aproape animalică. În acest fel, reușești să treci peste toate obstacolele cu brio.
  • Săgetător – spirit de aventură. Nu ți-e teamă să accepți provocări, chiar dacă sunt pline de necunoscut. Cu toate acestea, ai și o nevoie mare de control, care te ferește de probleme.
  • Capricorn – percepția asupra timpului. Reușești să îți organizezi bine toate sarcinile, astfel că niciodată nu intri în criză de timp.
  • Vărsător – conexiunea cu Universul. Simți anumite lucruri înainte ca ele să se întâmple și întotdeauna știi să interpretezi semnele pe care ți le dă Universul.
  • Pești – conexiunea spirituală – felul în care te raportezi la legătura cu divinitatea și alte legături spirituale te ajută să fii tot timpul în armonie cu tine însuți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *