Care este obiectul tău norocos, în funcție de zodie. Surpriză la Balanță și Săgetător

Află care este talismanul tău, în funcție de zodie.
Care este obiectul tău norocos, în funcție de zodie. Surpriză la Balanță și Săgetător

Mulți oameni au obiecte favorite, de suflet, pe care le consideră norocoase. Dar independent de credințele lor, pentru fiecare semn astral în parte este destinat un anumit lucru despre care se consideră că este aducător de noroc. Iată, așadar, care este obiectul tău norocos, în funcție de zodie.

Care este obiectul tău norocos, în funcție de zodie

Berbec

Iubești suvenirurile care evocă imagini, parfumuri și momente de calitate, dar dacă există un obiect care îți aduce noroc, acela este pepita de aur. Atingând acest material, vei avea mai multe șanse să te conectezi cu tine însuți, să rămâi cu picioarele pe pământ și să fii mai aliniat în prezent.

Citește și: Zodiile care primesc bani cu sacul la final de septembrie. Află de o moștenire generoasă, așa noroc nu au visat niciodată

Taur

Obiectul tău norocos este unul care îți va lărgi viziunea asupra afacerilor, ajutându-te în același timp să îți consolidezi potențialul interior. Este vorba piesa de decor care repezintă elefantul. Acest talisman îți va aduce înțelepciune și discernământ.

Gemeni

Cheia este obiectul tău norocos. Întorcându-l în palme până când se încălzește, te va ajuta să te simți mai în formă. Apucând-o cu mâna dreaptă te va ajuta, de asemenea, să treceți peste momentele dificile.

Citește și: Cele 3 zodii care sunt vampiri energetici. Atrag toate necazurile în viața ta, stai cât mai departe de ele

Rac

Creativ cum ești, astrul nopții este cel care îți dă putere și te inspiră. Vorbim, bineînțeles, de Lună și despre impactul său semnificativ asupra spiritului tău. Ca talisman, poți purta o jumătate de lună pentru a-i proteja pe cei dragi și o lună rotundă pentru a-ți îmbunătăți relația cu ceilalți.

Leu

Talismanul tău este steaua. Aceasta te ajută să te ghidezi pe calea pe care vrei să o urmezi. Te luminează și te ajută să fii în ton cu ceea ce cauți: ordine și mișcare.

Citește și: Zodiile care vor avea o toamnă de vis. Acești nativi au succes din plin în dragoste și la bani

Fecioară

Talismanul tău este bufnița. Trebuie doar să o apuci în mâini atunci când soarele apune și îți va releva răspunsurile la cele mai importante întrebări ale tale, potrivit santeplusmag.com.

Balanță

Poți purta un pandantiv în formă de inimă pentru a vă proteja relația. De fapt, simbolul inimii te ajută să ai mai mult noroc în dragoste și să întărești legătura cu jumătatea ta.

Scorpion

Obiectul tău norocos este o potcoavă de metal. O poți folosi pentru a te proteja de influențele negative și pentru a-ți aduce noroc.

Săgetător

Obiectul tău preferat este cel care permite vieții să continue să graviteze în jurul tău, fie prin prezența prietenilor tăi, fie prin relația cu familia ta. Acest obiect este scarabeul sau „oul lumii din care se naște viața”. Îl poți purta sub forma unui pandantiv din jasp pentru a încuraja longevitatea și fidelitatea în dragoste.

Capricorn

Ești o persoană care se îndreaptă încet, dar sigur, spre obiectivele sale, fără nicio grijă. Talismanul tău este broasca țestoasă. Datorită ei, rămâi conectat la ceea ce este important, încurajând în același timp manifestarea iubirii în viața ta. Bineînțeles, va trebui să faci un efort și în acest caz.

Vărsător

Îngerul este talismanul tău. Lasă-l să te însoțească în viața de zi cu zi, astfel încât puterea lui protectoare să acționeze asupra ta. Pentru a te asigura că el continuă să te vegheze, este important să menții o comunicare frecventă cu el. De asemenea, te invită să îți folosești propria intuiție atunci când ai îndoieli.

Pești

Obiectul tău norocs care îți pune în valoare farmecul și grația este scoica. De asemenea, te protejează de minciuni și influențele persoanelor care nu îți vor binele.

Urmăriți EGO.ro și pe
Elvira Deatcu dezvăluie secretul Andreei Esca
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *