Care sunt fenomenele astronomice majore din 2024. Cum vor fi influențate zodiile, cei mai afectați nativi

Iată ce fenomene astronomice majore vor avea loc în 2024!
Care sunt fenomenele astronomice majore din 2024. Cum vor fi influențate zodiile, cei mai afectați nativi

Dacă 2023 a fost un an activ din punct de vedere al fenomenelor astronomice și al modului în care acestea au afectat semnele noastre horoscopice, 2024 nu va fi departe. Să știm cum se vor mișca astrele, în viitoarea perioadă, și influența lor zodiacală asupra noastră este un bun punct de plecare pentru a fi pregătiți pentru ceea ce urmează.

Principalele fenomene astronomice din 2024

  • De la sfârșitul lui aprilie până la începutul lui iunie:

În fața noastră se deschide o perioadă de oportunități. Este un moment în care putem inova, ne putem recupera dacă am trecut printr-o perioadă nefastă și avem posibilitatea de a ne îndeplini visele.

Jupiter se va ocupa de aducerea acestui moment pozitiv. În jurul datei de 21 aprilie, Jupiter și Uranus în Taur se vor întâlni, oferindu-ne o surpriză plăcută, o veste fericită sau chiar un conflict care să ducă la o schimbare radicală.

  • 23 mai:

Va exista o configurație celestă foarte specială, numită sextil, care va fi foarte armonioasă între Jupiter în Taur și Neptun în Pești. Acesta este începutul unei perioade de colaborare, toleranță și spirit comunitar. Indiferent de zodia ta, îți va fi mai ușor să îți găsești locul în grupuri, asociații sau mișcări.

  • 2 iunie:

Cerul va fi martorul unui trigon între Jupiter în Gemeni și Pluton în Vărsător. Va fi o perioadă bună pentru succes, în care strategiile și talentul financiar își vor găsi splendoarea. Pariază totul pe intuiție și pe forța mentală.

  • În jurul datei de 19 august:

Nu va fi cea mai bună perioadă a anului, te vei confrunta cu probleme financiare, dar și cu anumite probleme la locul de muncă. Cauzele: Jupiter în Gemeni, care va fi în cuadratură cu Saturn în Pești. Este posibil să simți o oarecare nemulțumire, dar nu uita că provocările sunt și oportunități de creștere.

 Luni pline și Super Luni în 2024

  • 25 ianuarie: Lună plină de lup

Cunoscută și sub numele de Luna de gheață sau Luna de Yule, va avea loc în zodia Leului și asta înseamnă un plus de vigoare pentru a întreprinde tot ceea ce se pregătește în mintea ta de mult timp. Va afecta toate semnele și le va motiva să celebreze viața și să lupte cu determinare pentru ambițiile lor.

  • 24 februarie: Lună plină de zăpadă

Aflat în Fecioară, va determina cele douăsprezece semne zodiacale să se concentreze asupra unor obiective sănătoase și să scoată ce e mai bun din ele, să evolueze.

  • 25 martie: Luna plină cu viermi

Este în semnul Balanței, așa că această lună se prezintă ca o perioadă propice meditației și atingerii păcii interioare. Dacă ești bine în interior, îți va fi mult mai ușor să fii bine în exterior și să te bucuri de o viață socială distractivă și prietenoasă.

  • 23 aprilie: Lună Plină Roz

Guvernată de Scorpion, aceasta vine cu transformări și schimbări în plan personal și familial. S-ar putea ca acestea să nu pară favorabile la început, dar lasă timpul să pună totul la locul lui.

  • 23 mai: Lună plină de flori

Focul Săgetătorului va alimenta dorința de a te arunca în lume, fie ea fizică sau sentimentală. Cel puțin, semnele zodiacale vor cunoaște o creștere foarte pozitivă.

  • 21 iunie: Lună plină de căpșuni

Capricornul te obligă mereu să fii cu picioarele pe pământ și să te concentrezi pe muncă. Responsabilitatea va bate la ușa ta.

  • 21 iulie: Luna Plină a Cerbului

Din nou în Capricorn, concentrarea pe elementele fundamentale: familia și munca, va fi planul de urmat.

  • 19 august: Luna Super Sturgeon

Niciodată această enigmatică Lună albastră nu va fi mai hippie decât anul acesta, adăpostită sub umbrela Vărsătorului. Zodiile vor inaugura o perioadă în care progresul, înțeles în cea mai futuristă formă a sa, va fi piatra de temelie a ambițiilor tale. Comunitatea și binele dezinteresat vor conduce destinele.

  • 17 septembrie: Super Luna Recoltei

Va veni cu un fenomen în plus, o eclipsă parțială de Lună, și va fi întâmpinată sub semnul Peștilor. Rezultate: compasiunea și empatia vor încânta toate semnele. Energiile vor fi vindecate pentru a începe anul școlar ca o tabula rasa.

  • 17 octombrie: Super Luna Vânătorului

Reține: putere, rezistență, curaj și determinare. Asta este ceea ce dictează Berbecul. Timpul luptei a început, iar victoria este singurul obiectiv posibil de atins.

Citește și Horoscop zilnic 15 ianuarie 2024. Iubirea plutește în aer pentru două zodii, încep o frumoasă poveste de dragoste!

  • 15 noiembrie: Super Luna Castorului

Doctrina pe care Taurul o va implanta, de la domnia sa, întregii zodii va fi aceea de a fi acasă, în familie, bucurându-se de căldura căminului. Nu este deloc o idee rea.

Fapt important în această lună: Luna sângerie poate fi văzută pe 8 noiembrie. Un spectacol ceresc fascinant care are loc în timpul unei eclipse totale de Lună și care, din punct de vedere astrologic, se traduce prin haos și perturbări. Simbolizează iluminarea bruscă, informații ascunse care ies la suprafață și schimbări în viața interioară.

  • 15 decembrie: Lună Plină Rece

Semnul celor două fețe prin excelență, Gemenii, ne invită la petrecere cu flirt și spirit ludic la cel mai înalt nivel. Să încheiem anul cu un toast și un dans este un mod perfect de a-l începe pe următorul.

Citește și Bani cu nemiluita pentru aceste două zodii în 2024. Dau un tun financiar cât de curând, au succes maxim în tot ce fac!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *