Care sunt poruncile lui Dumnezeu pe care Liviu Dragnea le-a încălcat: „Am furat niște ouă de la mama. Nu am furat de la oameni” VIDEO EXCLUSIV

Liviu Dragnea: "Ca orice om, sigur că am făcut greșeli și că am încălcat porunci"
Care sunt poruncile lui Dumnezeu pe care Liviu Dragnea le-a încălcat: „Am furat niște ouă de la mama. Nu am furat de la oameni” VIDEO EXCLUSIV

A furat sau nu Liviu Dragnea? Fostul lider PSD a mărturisit sincer la Ego Life ce poruncă din cele zece a încălcat și cum explică totul. Politicianul și-a amintit de o poveste din copilăria sa și a ținut să o dezvăluie tuturor.

Ce porunci a încălcat Liviu Dragnea? „Ca orice om, sigur că am făcut greșeli”

Fostul președinte PSD a mărturisit la Ego Life că a furat patru ouă de la mama lui pentru a își lua o gumă pentru praștie. Dar Liviu Dragnea susține că nu a furat de la oameni, de la popor. Explică acest lucru și susține că în toți acești ani de când au fost audiați mii de oameni și i-a fost verificată averea, s-ar fi aflat dacă ar fi furat ceva.

Dana Săvuică: Se presupune că omul este supus greșelilor și că Iisus ia asurpa lui toate păcatele noastre (…) Ce porunci din cele 10 ați încălcat?
Liviu Dragnea: N-am omorât pe nimeni. N-am furat… am furat niște ouă de la mama, le-am dat la unul când eram mic, să îmi dea o gumă dinaia de praștie, erau erau roșu, roz așa, alea erau cele mai bune la întins. El a zis că îmi dă dacă îi dau patru ouă. Le-am furat din cuibar și le-am dus la poartă. Nu am furat de la oameni. Nu am avut asta. Nu (n.r. de la țară). Dacă eu aș fi luat un ac din bogăția acestei țări, dacă eu aș fi primit un chibrit de la cineva, la 3000 și ceva de persoane audiate de-a lungul anilor, la șase ani de verificarea averii în țară și străinătate, credeți că nu găseau? Să fim serioși!
În rest, ca orice om, sigur că am făcut greșeli și că am încălcat porunci.

Recent, Liviu Dragnea i-a uimit pe români când a început să posteze vloguri despre rețete pe canalul lui de YouTube. Fostul politician a început să se filmeze în timp ce gătește. Are deja mai multe episoade postate pe canalul său de YouTube, unde a adunat zeci de mii de abonați în câteva zile. Nu își dorește să se transforme în vlogger de gătit, pasiunea pentru acest domeniu fiind ceva secundar. De asemenea, nici în politică nu plănuiește să revină în curând, ci lucreză la firma fiului său.

„Lucrez la firma fiului meu, sunt director tehnic şi am salariu 9.000 de lei pe lună. Mai am un venit din chiria hotelului.”, a spus fostul lider PSD.

Acestea, dar și multe alte detalii despre viața sa, cariera în politică și anii în care a fost închis la Rahova puteți urmări luni, de la 21:00 pe www.ego.ro, dar și canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *