Cariera lui Meghan Markle, la un pas de dezastru. Proiectul care i-ar putea aduce mari probleme soției Prințului Harry

Ce se întâmplă acum cu Ducesa de Sussex
Cariera lui Meghan Markle, la un pas de dezastru. Proiectul care i-ar putea aduce mari probleme soției Prințului Harry

Meghan Markle, soția Prințului Harry, ar pregăti și ea o carte de memorii! Se pare că aceasta vrea să calce pe urmele partenerului său, care a publicat deja mai multe volume autobiografice.

Soția Prințului Harry vrea să lanseze o carte autobiografică

La începutul anului, Prințul Harry a publicat cartea Spare, unde povestește cum a fost viața lui ca al doilea fiu al Prințesei Diana și al Regelui Charles al III-lea.

Totodată, el a făcut anumite dezvăluiri intime din viața Familiei Regale și din perioada în care a locuit lângă Palatul Buckingham, lucru care a încins spiritele.

Acum, Meghan Markle ar urma să lanseze o carte de memorii, însă familia regală britanică nu vede cu ochi buni proiectul Ducesei de Sussex, scrie Mirror. Momentan, Ducesa de Sussex nu a confirmat ce are de gând să facă, dar sunt speculații că ar călca pe urmele soțului ei, prințul Harry, care a lansat o carte de memorii explozivă.

Expertul Mark Boardman a afirmat că fosta actriță americană ar provoca un val de reacții impresionante. Totuși, acest lucru nu este lipsit de riscuri.

Cariera lui Meghan Markle ar ajunge la final

Atunci când Prințul Harry și-a lansat cartea, care conținea serie de afirmații șocante despre familia regală, acesta a fost evitat de familie și prietenii săi din Marea Britanie. De aceea, Meghan ar trebui să învețe din experiența soțului său. Memoriile Ducesei de Sussex ar putea crea un val imens de controverse, ținând cont de disputa dintre ea, Harry și familia regală.

În ultimii ani, cuplul a făcut o serie de acuzații grave la adresa familiei regale în serialul lor de pe Netflix. Prințul Harry a mărturisit că destrămarea relației sale cu fratele său, prințul William, a avut loc în timpul summitului de la Sandringham.

„Odată ce aceste informații vor fi tipărite, nu va mai exista absolut nicio cale de întoarcere”, a mai precizat expertul.

Citește și: Motivul pentru care Kate Middleton nici nu mai vrea să audă de Meghan Markle și Prințul Harry. De ce nu îi poate ierta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *