Carla’s Dreams apare fără mască în noul videoclip. Sunt imaginile momentului. VIDEO

Carla's Dreams: "Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel"

Carla’s Dreams a lansat piesa “Adidașii gri”, iar în videoclipul acesteia celebrul artist apare fără mască. Sunt imaginile pe care foarte mulți oameni le așteptau, fiind curioși de felul în care arată cântărețul fără mască.

Carla’s Dreams apare fără mască în noul videoclip

Piesa „Adidașii gri”, lansată în urmă cu două zile, a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Melodia reprezintă o confesiune cu povestea miilor de pași, a locurilor vizitate, a sentimentelor intense și emoțiilor speciale din cei 10 ani de întâlniri constante cu publicul în diverse colțuri ale lumii.

„Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem. Alături de Free Fire am reușit să îl ducem încă mai departe, să îl transformăm. Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel”, a spus Carla’s Dreams.

În videoclip, Carla’s Dreams este filmat din spate și puțin din lateral, observându-se ușor că nu poartă mască.

Carla’s Dreams: „Eu nu credeam că o să ajung atât de departe”

Trupa de peste Prut a împlinit la începutul anului 2022 10 ani de când s-a lansat pe piața muzicală. Băieții cu fețele pictate din Basarabia au cucerit cu melodiile lor și sunt mereu în topurile muzicale de la noi. Cu ocazia aniversării, solistul de la Carla’s Dreams a dat un interviu în care a povestit cum s-a schimbat trupa în cei 10 ani. Potrivit lui, nu se aștepta să ajungă atât de departe. Artistul își plănuise retragerea mult mai devreme.

„Circumstanțele s-au schimbat, ne-am mai calmat și noi un pic. S-au schimbat și niște principii de viață. Și în cei 10 ani am investit de două ori mai mult în imagine. Și cum spuneam, în 10 ani am avut 3 perechi de adidași, 3 de pantaloni, 80 și ceva de hanorace și vreo 10 kg de oțet, pentru machiaj. (…) Eu tare sper ca peste 10 ani să nu stau să mă machiez în câmp, înainte de evenimente. Eu nu credeam că o să ajung atât de departe. Doream să mă retrag acum ceva timp, dar a venit pandemia și planurile s-au schimbat. Proiectul o să continue, dar sub o altă formă. Eu, personal, nu mai vreau să mă ocup cu asta peste 10 ani și nu-mi doriți asta. Sunt atâția tineri care au potențial. Așa că mai bine ajut pe cineva”, a spus solistul, la Radio ZU.

În prezent, Carla’s Dreams se află în topul preferințelor atunci când vine vorba de evenimente, alături de The Motans, Andra, Smiley, Jador, Oana Radu și Theo Rose. Potrivit lui Alin Oprea, organizator de evenimente, ei sunt cei mai solicitați în această perioadă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
6.2 44 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *