Carmen Harra și fiica ei, imagini de colecție. De ce Alexandra este comparată cu celebra Kim Kardashian

Fiica lui Carmen Harra, Alexandra, are 36 de ani

Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Fiica lui Carmen Harra se bucură de toate atuurile necesare pentru a atinge notorietatea și statutul financiar al mamei. Alexandra are 36 de ani și scrie cărți, are o rubrică într-o publicație celebră, consiliază cupluri și este foarte activă și urmărită pe rețelele de socializare.

Carmen Harra și fiica ei lucrează împreună

Carmen Harra și fiica ei au lansat împreună o carte, Comitted, iar în perioada respectivă au fost în atenția presei din Statele Unite, oferind o mulțime de interviuri. Potrivit libertateapentrufemei.ro, în CV-ul Alexandrei Harra apare următoarea descriere: “Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere. Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață”.

Alexandra Harra
Alexandra și Carmen Harra

De ce Alexandra Harra este comparată cu celebra Kim Kardashian

Alexandra Harra a fost comparată cu celebra Kim Kardashian datorită fotografiilor pe care le publică pe rețelele de socializare. Tânăra se pozează cu mașini scumpe, în vacanțe exotice și restaurante foarte scumpe. De asemenea, comparația cu Kim a fost făcută și datorită formelor voluptuoase pe care le are fiica lui Carmen Harra.

În anul 2014, o declarație de-ale ei a propulsat-o și mai mult în showbizul internațional. Alexandra Harra a vorbit atunci pentru dailymai.co.uk, susținând că circumferința șoldurilor sale este mai mare decât Kim Kardashian.

„Cineva din România a scris că am circumferința șoldurilor mai mare decât Kim Kardashian. Eu am 109, iar ea, 101”, a declarat Alexandra Harra pentru sursa citată.

Alexandra este căsătorită din anul 2016 însă nu a vrut să îl prezinte pe soțul ei public. Aceasta nu a postat niciodată vreo fotografie cu partenerul dev iață.  Fiica lui Carmen Harra se descrie o femeie romantică, care crede în dragoste adevărată și suflete pereche. Tânăra de 36 de ani se declară fascinată de poeziile romantice scrise de Byron, Keats sau Shelley:

“Poezia romantică are ceva atât de eliberator, încât am memorat mai multe poeme, inclusiv «Odă unei privighetori» (poezie de John Keats)”.

6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.