Carmen Negoiță a ajuns pe mâna medicului înainte de plecarea la Asia Express. Ce și-a făcut vedeta, primele imagini

Iată de ce a ajuns Carmen Negoiță pe mâna medicului!

Vești îngrijorătoare pentru fanii Asia Express 2024! Carmen Negoiță, una dintre vedetele care şi-au dat acceptul pentru a participa la emisiunea de la Antena 1, a ajuns pe mâna medicului, înainte de a pleca pe Drumul Zeilor. Ce s-a întâmplat cu influencerița? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Carmen Negoiță, vizită la medic înainte de plecarea în Asia Express

Carmen Negoiță și-a speriat fanii după ce s-a aflat că a ajuns pe mâna medicului, chiar înainte de a pleca la Asia Express. Îndrăgita creatoare de conținut a apărut într-o instituție medicală, iar admiratorii ei s-au panicat.

Din fericire, însă, Carmen Negoiță nu a pățit nimic grav. Concurenta de la Asia Express a mers de bunăvoie la medic pentru câteva intervenții estetice. Mai exact, vedeta și-a reconturat linia mandibulară și bărbia și a apelat la o intervenție de rinoplastie fără operație, cu scopul de a avea un nas mai drept, cu vârful ușor ridicat.

”Pentru că plec în această aventură nebună unde nu o să mă hidratez corect, nu o să mănânc corect și nu o să mă odihnesc suficient, iar vremea nu va fi cea mai prietenoasă, simt nevoia unui boost de vitamine la nivelul tenului.

Există o procedură care mie îmi place foarte mult. Sculptează frumos fața și aduce un aport foarte mare de vitamine, iar pielea este foarte luminoasă. Am nevoie de acest lucru, mai ales că vom fi filmați non-stop.

Din toate tratamentele pe care le-am făcut până acum, cel de face contouring este, de departe, preferatul meu. Domnul doctor Iancu Morad are o tehnică proprie, fără operație.

Doar prin mici injectări, reface pe loc conturul feței. Îți întineresc trăsăturile, pentru că recapeți ovalul facial ferm pe care îl aveai în tinerețe, și dispare orice început de bărbie dublă. În plus, am apelat din nou la intervenția de rinoplastie fără operație pentru a corecta cocoașa nasului.

Acum am și vârful puțin mai ridicat, doar cu niște mici injecții, fără operație, internare și perioadă de recuperare, ceea ce mi se pare incredibil”, a declarat Carmen Negoiță.

”Va fi expusă la o climă neprielnică”

Medicul estetician a confirmat că i-a recomandat câteva intervenții influenceriței, mai ales că aceasta va fi expusă la o climă neprielnică și va duce lipsă de hidratare și de nutrienți în următoarea perioadă.

Specialistul i-a recomandat lui Carmen Negoiță o procedură minim invazivă pe bază de acid hialuronic.  ”Astfel, vom avea rezultate nu doar de rejuvenare facială, ci și de hidratare în profunzime a pielii.

Am injectat acid hialuronic la nivelul conturului mandibular pentru un efect de lifting și reconturare facială. Am combinat această procedură cu rinoplastia fără operație, tor prin microinjectări cu acid hialuronic”, a spus și medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă Selina, iubita lui Victor Slav. Îndrăgostiții sunt pe lista concurenților de la Asia Express 2024, sezonul 7!

Detalii despre Carmen Negoiță

Carmen Negoiță, în vârstă de 44 de ani, a avut un mariaj de 11 ani cu Ionuț Negoiță, fostul patron al clubului Dinamo București. Ea este o cunoscută creatoare de conținut de la noi din țară.

Doar pe Instagram, pe concurenta de la Asia Express o urmăresc peste 100 de mii de internauți. Însă, Carmen Negoiță nu este numai o influenceriță de succes, ci și o femeie de afaceri importantă.

Citește și WRS face dezvăluiri despre Asia Express. De ce i-a fost teamă lui Andrei Ursu să participe până acum: “Sper să oferim o perspectivă nouă!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *