Cartea prințului Harry, disponibilă și în librăriile din România. Cât costă și ce detalii controversate conține

Detalii incendiare despre familia regală britanică în autobiografia lui Harry
Cartea prințului Harry, disponibilă și în librăriile din România. Cât costă și ce detalii controversate conține

Cartea prințului Harry, disponibilă și în librăriile din România. După apariția documentarului „Meghan & Harry” pe Netflix, în care ducii de Sussex au făcut unele dezvăluiri compromițătoare despre familia regală britanică, de câteva zile a apărut și volumul de memorii al prințului Harry, care stârnește o furtună și mai mare asupra Palatului. Iată cât costă cartea și ce detalii controversate conține.

Cartea prințului Harry, disponibilă și în librăriile din România

În România, cartea prințului Harry, intitulată „Rezervă”, a fost lansată luni 10 ianuaire și este disponibilă în librăriile din toată țara. De asemenea, volumul de memorii al ducelui de Sussex poate fi achiziționat și în format digital, existând chiar și o variantă audio. Cartea costă 99 de lei în format fizic, iar audiobook-ul se vinde cu 50 de lei.

Titlul cărţii provine dintr-o zicală veche în cercurile regale şi aristocratice: că primul fiu este moştenitor al titlurilor, puterii şi averii, iar un al doilea este, prin urmare, o rezervă, dacă i se întâmplă ceva primului născut.

În carte sunt detaliate povestea de iubire pe care ducele de Sussex o trăiește alături de soția sa, Meghan Markle, dar și întâmplări care au legătură cu familia regală, unele dintre ele fiind considerate cu adevărat șocante.

Spre exemplu, Harry a dezvăluit cum, în 2019, fratele său, prințul moștenitor William, l-a trântit la podea în urma unui conflict. Scandalul a pornit după ce William a numit-o pe Meghan „dificilă” și „nepoliticoasă”. Confruntarea a escaladat, scrie Harry, până când William „m-a prins de guler, mi-a rupt colierul şi… m-a trântit la podea”.

Ce ar fi spus regele Charles în ziua nașterii lui Harry

De asemenea, un alt episod controversat este legat de nașterea sa. Atunci când Harry a venit pe lume, regele Charles, i-a spus sprințesei Diana, soția sa pe atunci: „Minunat! Acum mi-ai oferit un moştenitor şi o rezervă, treaba mea este gata”.

De asemenea, ducele de Sussex povestește cum a aflat de moartea mamei sale și de ce nu a mers până la vârsta de 30 de ani să vadă locul în care prințesa Diana și-a pierdut viața în accidentul tragic din Paris.

În plus, Harry dezvăluie cât de important a fost momentul înrolării sale în armată și cât de mult a contat acest lucru pentru calmarea zbuciumului interior provocat de moartea mamei sale.

Prințul Harry reproșează membrilor familiei reglae că au scurs informații către publicațiile tabloide care i-au prejudiciat pe el și pe soția sa.

Presa din Marea Britanie nu a rata ocazia de a ridiculiza și critica autobiografia ducelui de Sussex, acuzându-l că încearcă să distrugă familia regală britanică după ce s-a mutat împreună cu Meghan Markle și fiul lor, Archie, în California, moment în care au renunțat și la îndatoririle regale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *