Căsătorie surpriză în showbizul românesc! Tocmai au dat vestea fanilor. Cum au apărut la Starea Civilă, primele imagini

Momentul în care au spus ”Da” a fost postat chiar de ei

Scris de: Daoud Andra

20 Mar. 2024

Unul dintre cei mai controversați burlaci din showbiz s-a așezat la casa lui. Acesta a făcut cununia civilă cu iubita sa și a publicat imagini de la Starea Civilă pe TikTok. Cum și-au făcut apariția cei doi îndrăgostiți în ziua în care au spus ”Da”.

Cuplul care s-a căsătorit în mare secret

Hamude Dawoud, fostul concurent de la Puterea Dragostei, și iubita lui, Mădălina, și-au unit destinele. Cei doi au făcut cununia civilă și au publicat primele imagini pe TikTok, spre surprinderea fanilor. După o perioadă agitată, Hamude și-a găsit fericirea în brațele Mădălinei, cu care și-a dorit să întemeieze o familie.

Cei doi au făcut cununia civilă marți, 19 martie, iar evenimentul a fost unul cât se poate de discret. Au apărut la starea civilă în ținute casual, de culoare neagră și au împărtășit vestea cea mare cu fanii lor din mediul online. Hamude a purtat un tricou și o pereche de pantaloni de culoare neagră, la care a asortat pantofi sport albi. Soția sa, pe de altă parte, și-a făcut apariția într-o pereche de colanți din latex, sacou negru și botine cu toc.

Citește și: De ce a rupt Roxana Vancea certificatul de căsătorie. Fosta asistentă TV a povestit ce se întâmplă între ea și soțul ei: „Îmi e rușine de doamnele de la Starea Civilă”

”Astăzi am legat cel mai important și frumos moment din viața mea alături de cea mai frumoasă liniște din viața mea (…) Am învățat că niciodată nu este prea târziu! Și că oricând te poate găsi fericirea! Trebuie doar că crezi, noi am crezut”, a transmis Hamude Dawoud, pe TikTok.

Cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare s-au grăbit să îi felicite și să le transmită gânduri bune, la început de căsnicie.

Căsătorie surpriză în showbizul românesc! Tocmai au dat vestea fanilor. Cum au apărut la Starea Civilă, primele imagini
Prima imagine cu Hamude și Mădălina, în calitate se soț și soție

Și-a găsit liniștea, după o perioadă agitată

Hamude Dawoud a devenit cunoscut în showbiz mai ales după participarea la emisiunea Puterea Dragostei. În urmă cu doi ani, acesta a trecut prin momente dificile, din cauza unor probleme în familie, care l-au făcut să se mute din țară, pentru o perioadă. Atunci, tatăl și fratele său au fost acuzați de ucidere din culpă, după ce ar fi vândut o substanță sub formă de alcool sanitar, din cauza căreia au murit 17 oameni, la Iași.

Citește și: Bat clopote de nuntă în showbiz! A cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars: ”Moment plin de emoție”

După ce tatăl lui a ajuns în spatele gratiilor, Hamude a simțit nevoia să plece, pentru o perioadă, din România, pentru a se liniști. A locuit în Italia, însă a decis să revină acasă, iar acum s-a căsătorit în România cu iubita lui.

”Nu m-am mutat definitiv, doar am plecat să mă liniștesc. Este o perioadă mai dificilă pentru mine și am nevoie de puțin timp să mă reculeg, să mă regăsesc pe mine, pentru că am obosit. Chiar și statul aici în țară m-a obosit puțin și am hotărât să plec, să stau plecat o perioadă”, spunea Hamude Dawoud, la acel moment, pentru Antena Stars.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *