Cât a costat a doua rochie de mireasă a lui Jennifer Lopez și care este povestea ei

Care este povestea celei de-a doua rochie purtată de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.
Cât a costat a doua rochie de mireasă a lui Jennifer Lopez și care este povestea ei

Cât a costat a doua rochie de mireasă a lui Jennifer Lopez. Iată că basmele devin realitate! Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt protagoniștii uneia dintre cele mai frumoase povești de dragoste actuale. Aceștia s-au căsătorit oficial, în sfârșit. În ziua nunții surpriză Jennifer a purtat două rochii de mireasă.

Jennifer Lopez a schimbat două rochii de mireasă la nunta cu Ben Affleck

Cei doi actori au avut parte de o ceremonie deosebită și s-au căsătorit în Las Vegas. Mireasa a ales să poarte pentru fastuosul eveniment două rochii. Prima rochie a purtat semnătura casei de modă Zuhair Murad, iar creația s-a remarcat prin mâneci lungi brodate cu dantelă, decolteu amplu și o croială care i-a subliniat silueta.

Cât a costat a doua rochie de mireasă a lui Jennifer Lopez
Rochia de mireasă aleasă de Jennifer Lopez

Rochia de mireasă a avut și un corset mulat, trenă și bineînțeles a fost completată cu un vol fin.

Cât a costat a doua rochie de mireasă a lui Jennifer Lopez

A doua ținută a fost o rochie simplă, clasică, o creație Alexander McQueen, pe care se pare că mireasa a găsit-o în propriul ei dulap.

„Am această rochie de atâția ani și tocmai am salvat-o! Am salvat-o, iar acum o port în ziua nunții mele.”A spus Lopez într-un videoclip distribuit pe aceasta în cadrul newsletter-ului unde a anunțat și nunta. Rochia propriu-zisă are din păcate, deja, stocul epuizat. Brandul a confirmat pentru People că rochia este într-adevăr o creație McQueen. La un moment dat a fost disponibilă și vândută pe site-ul Bergdorf Goodman pentru suma de 5.175 de dolari.

Rochia fără mâneci Alexander McQueen s-a remarcat prin câteva detalii deosebite. Croiala prezenta un corset mulat și o fustă amplă, întreaga ținută fiind acoperită cu detalii florale de jacquard florale.

Stilista lui Jennifer Lopez, Chris Appleton, a postat, de asemenea, un clip emoționant pe contul ei de Instagram, precum și o altă postare cu un selfie cu cei doi. Ea a însoțit postarea și cu un mesaj emoționant. „Dintre toate evenimentele glam nebunești pe care le-am avut, acesta a fost cu siguranță cel mai special. Felicitări Jen și Ben!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, protagoniștii unei frumoase povești de dragoste

Cât a costat a doua rochie de mireasă a lui Jennifer Lopez
Rochia de mireasă purtată de Jennifer Lopez

În cadrul newsletter-ului informativ, în care îi ține la curent pe fani cu tot ce face, Jennifer Lopez a mai făcut câteva dezvăluiri. După ce a povestit că a preferat să îmbrace la nuntă și o rochie pe care o avea în dulap, nepurtată până atunci, aceasta a spus că au avut cei mai buni martori. „Așa că, cu cei mai buni martori pe care vi i-ați putea imagina vreodată, o rochie dintr-un film vechi și o jachetă din dulapul lui Ben, ne-am citit propriile jurăminte în mica capelă. Ne-am oferit unul altuia inelele pe care le-am ales și le vom purta pentru tot restul vieții noastre”.

Nu se știe sigur din ce film este rochia purtată, pentru că J.Lo a jucat în multe comedii romantice. Totuși, nu putea găsi un moment mai bun să o poarte.

sursa foto: Instagram.com

Citește și fiica lui Jennifer Lopez se înţelege de minune cu fosta soţie a lui Ben Affleck. Cum au fost surprinse cele două.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *