Cât a plătit Delia pe celebrele cizme gigant. Artista și-a etalat noua achiziție, încălțările au atras imediat atenția fanilor

Încălțările din desene animate sunt pe placul celebrităților
Cât a plătit Delia pe celebrele cizme gigant. Artista și-a etalat noua achiziție, încălțările au atras imediat atenția fanilor

Celebrele Big Red Boots au generat o adevărată agitație pe platformele de socializare înainte de lansarea lor pe piață. Personalități cunoscute din întreaga lume, printre care se numără Maluma, Victoria Beckham și Ciara, au intrat deja în posesia acestor cizme de cauciuc care fac furori. Și acum, trendul încălțărilor „inspirate din desene animate” a ajuns și în România.

Cizmele au devenit virale în mediul online

Cizmele de cauciuc cunoscute sub numele de Big Red Boots, cu un aspect inspirat din desene animate „pentru o lume 3D cool,” au devenit virale pe platformele de socializare înainte chiar de a fi disponibile pentru cumpărare.

Aceste încălțări au fost lansate în data de 16 februarie de către MSCHF, un grup artistic din Brooklyn, și au fost vândute în primele minute de la lansare.

Faptul că au stârnit interesul în mediul online la momentul apariției lor nu este surprinzător, așa că nu este de mirare că unele celebrități precum Maluma, Victoria Beckham și Ciara le-au achiziționat imediat.

Citește și: Ce planuri are Nick de la N&D fără Delia Matache: “Îmi permit să fac ce doresc cu toate hit-urile!” VIDEO EXCLUSIV

Însă atracția față de aceste cizme nu se limitează doar la celebritățile din afara țării, ci a ajuns și la vedetele din România. Astfel, Delia Matache și Dorian Popa se numără printre cei care au pus mâna pe celebrele încălțări.

Apariția neașteptată a Deliei a stârnit curiozitatea

Delia este recunoscută pentru faptul că nu ezită să își arate ținutele neobișnuite în spațiul public și este cunoscută pentru preferința sa pentru hainele extravagante.

Cât costă cizmele neobișnuite ale Deliei Matache?

Prin urmare, nu este o surpriză că și-a achiziționat aceleași încălțări, care fac furori în străinătate, dar în varianta galbenă la prețul de 450 de dolari.

Vezi și: Ce a putut să spună Delia despre Cătălin Bordea. Fanii credeau că e fericită cu soțul ei: „Să vină dezbrăcat”

Cu toate că costul poate părea semnificativ, Delia Matache este cunoscută pentru faptul că nu pune preț pe bani când vine vorba de articolele vestimentare, încălțăminte și accesoriile care îi stârnesc interesul.

Prețul cizmelor a crescut considerabil

După ce cizmele Big Red Boots au devenit virale pe platformele de socializare, dar au devenit indisponibile, pasionații de modă au avut posibilitatea să le achiziționeze doar prin intermediul site-urilor de revânzare.

Cu toate acestea, prețul acestora a crescut semnificativ, trecând de la 350 de dolari la peste 1.200 de dolari. Încălțările ciudate în varianta galbenă fac parte dintr-o nouă colecție creată în colaborare cu Paris Hilton și este disponibilă la prețul de 450 de dolari.

Te poate interesa și: Ipostaza neașteptată în care Delia l-a surprins pe Radu Siffredi, iubitul surorii ei. Artista nu s-a sfiit să facă publică imaginea

Cizmele au o carcasă din cauciuc termoplastic și o talpă intermediară din etilen acetat de vinil (EVA), conferindu-le o textură moale și flexibilă. Inspirată de popularul serial japonez „Astro Boy”, această încălțăminte reprezintă o abordare unică și neobișnuită în lumea modei care atrage ca un magnet și vedetele din România.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *