Cât au slăbit Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express: “Stresul nu ne ducea cu gândul la mâncare” VIDEO EXCLUSIV

Larisa: "Stresul nu ne ducea cu gândul la mâncare"

Mulți fani s-au bucurat pentru momentele în care le-au văzut pe Larisa Iordache și Diana Bulimar la America Express, chiar dacă acestea nu au stat foarte mult în competiție. Sportivele adorate de foarte mulți români au format o echipă simpatică, astfel că nu este de mirare că s-au bucurat de numeroși admiratori. Larisa Iordache ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre emisiune, spunând, în același timp, cât a slăbit atât ea, cât și colega ei.

Larisa Iordache, detalii despre America Express

Larisa Iordache ne-a mărturisit că se bucură pentru că Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express, însă ar fi fost fericită și dacă premiul cel mare mergea la Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Concurenții show-ului au păstrat o relație bună:

“Sunt fericită, aș fi fost fericită cu oricare echipă ar fi câștigat. La evenimente, când ne întâlnim, suntem foarte prietenoși unii cu alții, vorbim, este ceva natural. Indiferent de echipa care ar fi câștigat, eu aș fi fost fericită. Mă bucur pentru Bordea și Cortea, sunt niște oameni faini și chiar râzi cu ei, sunt super mișto.”

“Viața de sportiv te învață să accepți momentele dificile pentru a merge mai departe”

Fanii s-au întristat în momentul în care Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost nevoite să părăsească Asia Express. Totuși, cele două au depășit clipele dificile, chiar dacă își mai doreau să rămână în show. Sportiva este mulțumită de faptul că a învățat foarte multe:

“Valul care a fost după eliminarea noastră a fost unul foarte plăcut. Până la urmă, viața de sportiv te învață să accepți momentele dificile pentru a merge mai departe. Nu putem să facem ca o tragedie, nu este o tragedie. A fost un capitol din viața noastră pe care l-am acceptat cu drag și l-am experimentat cu entuziasm. Desigur, am învățat foarte multe din asta. Eu, cel puțin, am învățat multe, mi-am depășit anumite limite pe care le aveam din punct de vedere emotional. Pot să zic că sunt mulțumită, indiferent de cât am stat. Am văzut și probele care au urmat, era ceva crunt pentru mine. Probele cu mâncatul mă dădeau gata. Era clar că Diana trebuia să facă un efort dublu pentru amândouă. Sunt fericită cu experiența pe care am avut-o și până la urmă, viața continuă, nu se oprește la o etapă pe care ai avut-o.”

“Noi am slăbit un kilogram sau două, nu mai mult”

De asemenea, Larisa Iordache și Diana Bulimar nu au slăbit foarte mult la America Express, cele două sportive fiind obișnuite cu efortul fizic. Cu toate acestea, ele nu s-au ferit de a se accidenta, ci, mai degrabă, au trăit experiența la maxim:

“Corpul tău este deja pregătit și își cunoaște limitele, are anumite automatisme în care își accesează protecția. Având în vedere că am făcut 20 de ani de gimnastică, corpul meu a învățat cum să se apere. Noi am fost acolo all in. Nu ne-am ferit de absolut nimic. La un moment dat eram cu gleznele sucite și am continuat, ne înțepam în anumite lucruri. Nu a contat, voiam să fim acolo primele, cred că asta s-a văzut. Am profitat de ocazie, ne-am bucurat. Nu cât ar fi trebuit, dar m-am bucurat. Noi am slăbit un kilogram sau două, nu mai mult. Stresul nu ne ducea cu gândul la mâncare. Timp de două săptămâni, am slăbit puțin și noi, dar ne-am revenit când am venit acasă.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *