Cât balsam de rufe se pune la o spălare. Multe persoane procedează greșit

De ce este important să folosești cantitatea corectă
Cât balsam de rufe se pune la o spălare. Multe persoane procedează greșit

Cui nu-i plac hainele care miros frumos după fiecare spălare? Toate gospodinele au propriile trucuri atunci când vine vorba despre spălarea hainelor, de la folosirea unor detergenți până la diferite tipuri de balsam. Tu știai cât balsam de rufe se pune la o spălare? E foarte important să știi dozajul pentru un ciclu de spălare atfel încât să obții rezultatul dorit.

Toate gospodinele trebuie să știe. Cât balsam de rufe se pune în mașina de spălat

Balsamul de rufe este folosit atât pentru mirosul hainelor, cât și pentru protejarea materialelor. Acesta acționează în timpul spălării și clătirii, proces care poate produce abraziune. Balsamul oferă protecție, iar hainele se usucă apoi mai ușor și devin moi și plăcute la atingere. De asemenea, parfumul din țesături rămâne timp îndelungat. E bine totuși să știi exact cât balsam să folosești pentru fiecare program de spălare.

Mai întâi este important să alegi un balsam de rufe de calitate, cu miros plăcut și care păstrează țesăturile catifelate. În general, un balsam de calitate este foarte concentrat și va trebui să torni o cantitate destul de mică în recipientul mașinii de spălat. Iată ce pași trebuie să urmezi:

  • este foarte important să dozezi balsamul cu ajutorul capacului recipientului, apoi să torni soluția în compartimentul destinat, lângă cel pentru detergent.
  •  calculează cantitatea de rufe: pentru o încărcătură de 4-5 kilograme sunt necesari 35 de mililitri de balsam de rufe. Pe măsură de cantitatea de haine este mai mare va trebui să adaugi mai mult balsam.

Vezi și – Secretul prin care hainele tale să miroasă mereu a balsam de rufe. Toată lumea te va întreba cum ai reușit

Ce trebuie să mai știi atunci când folosești balsam de rufe

Pe lângă aceste detalii este important să te asiguri că hainele tale sunt igienizate corespunzător, îndepărtând eventualele pete, care pot fi și invizibile, adâncite în fibrele hainelor. Din acest motiv este necesar să folosești un detergent potrivit și soluții speciale care ajută la eliminarea petelor de murdărie, potrivit impact.ro.

Balsamul poate fi adăugat de la începutul spălării deoarece parfumul să poată infuza materialul o perioadă mai îndelungată în timpul ciclului de spălare. De asemenea, cantitatea de balsam mai poate fi apreciată și în funcție de preferințe, astfel încât să te bucuri de miros frumos și de prospețime. Contează să testezi mai multe tipuri de balsam înainte să alegi care este aroma ta preferată.

Vezi și – Uită de balsamul de rufe. Ce să pui în fierul de călcat pentru ca hainele tale să miroasă demențial

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *