Cât cere Alina Sorescu să cânte la o nuntă! Vedeta și-a dublat tariful

Alina Sorescu are mai multe surse de venit
Cât cere Alina Sorescu să cânte la o nuntă! Vedeta și-a dublat tariful

Alina Sorescu a mărit tariful pentru evenimente! Perioada divorțului pare să-i fi adus și schimbări și în plan profesional. Artista în vârstă de 36 de ani este acum mamă singură, aflată în plin proces de divorț.

Cât cere Alina Sorescu să cânte la o nuntă. Tariful a fost dublat în ultima vreme

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț și au ținut pentru mult timp prima pagină a ziarelor. Această perioadă ar fi ajutat-o mult pe artistă în plan profesional. Astfel, Alina Sorescu câștigă dublu față de perioada din trecut.

Potrivit romaniatv.net, Alina Sorescu cerea înainte pentru un eveniment aproximativ 2 000 de euro, însă acum ar fi dublat prețul. Așadar, pentru ca Alina Sorescu să cânte la un eveniment primește 4 000 de euro. Această sumă poate crește în funcție de numărul de ore cântate la evenimentul respectiv, dar și de locația evenimentului și distanța pe care o parcurge artista pentru a ajunge acolo.

Din ce mai câștigă bani Alina Sorescu: „Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor”

Alina Sorescu nu câștigă bani doar din cântat. Artista este gazda unei emisiuni la TVR, vocea unui canal de Youtube de animații pentru copii, dar are și campanii plătite pe rețelele de socializare deoarece are comunități mari pe Facebook și Instagram.

”Tocmai am încheiat încă un sezon de emisiuni ‘Vorbeste corect’ la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect. Sunt vocea unui canal de YouTube de animații pentru copii și tot acolo sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram. Am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist, câștig și din drepturi de autor”, spunea Alina Sorescu, în urmă cu ceva timp, pentru Playtech.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut o căsnicie de 12 ani. La începutul acestui an artista a depus actele de divorț, însă procesul încă nu a început. A avut loc doar procesul cu privire la domiciliul fetițelor pe perioada procesului de divorț. Instanța a decis ca cele două fete ale Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu să locuiască la mamă în această perioadă.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț”, spunea Alina Sorescu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *