Cât costă cazarea la hotelul lui Borcea de pe litoralul românesc. Prețul cerut doar pentru o noapte

Ce prețuri sunt la hotelul lui Cristi Borcea de pe litoralul românesc
Cât costă cazarea la hotelul lui Borcea de pe litoralul românesc. Prețul cerut doar pentru o noapte

Hotelul lui Cristi Borcea de pe litoral este singurul care are piscină cu apă sărată terapeutică. De asemenea, multe dintre camere sunt cu vedere la mare. Cât costă însă cazarea în hotelul lui Borcea?

Prețul cerut doar pentru o noapte în hotelul lui Cristi Borcea, de pe litoralul românesc

Turiștii, atât români cât și străini, își aleg cazarea în funcție de nevoi. Astfel: o cameră dublă, cu două paturi sau unul matrimonial, cu o suprafață de 18 m și o baie privată, începe de la 150 de lei pe noapte, potrivit site-ului hotelului.

Prețul poate ajunge până la 450 de lei pe noapte dacă turiștii vor să stea într-un apartament cu dormitor și o cameră de zi, unde se află și o canapea extensibilă, plus baie privată cu duș.

De ce preferă oamenii să stea în hotelul lui Cristi Borcea, la mare

Indiferent de preț există turiști care preferă în mod special hotelul lui Cristi Borcea. Acest lucru se datorează faptului că are o piscină de lux, fiind singura din țară de acest fel.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a anunțat Mihaela, fosta soție a lui Cristian Borcea.

Cristi Borcea, alături de familie în hotelul său de pe litoral

Recent, Cristi Borcea, împreună cu soția și copiii au mers la hotelul lor de pe litoral. S-au fotografiat împreună și au postat și pe rețelele de socializare un mesaj.

„Un weekend în familie 😊. Un loc minunat, cu o priveliște de vis 😍”, se arată la descrierea postării Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel lângă piscina unică în România
Cristi Borcea și Valentina Pelinel lângă piscina unică în România

Unde se află hotelul lui Cristi Borcea

Potrivit redactia.ro, hotelul se află la trei minute de plajă. Are 13 etaje și este construit în paralel cu țărmul mării, astfel că toate camerele din hotel, 210 la număr, au vedere spre mare. De asemenea, hotelul are și propriul restaurant, acolo unde se pot comanda atât preparate internaționale, cât și cu specific românesc. Are de asemenea și un teren de tenis care poate fi închiriat pentru un cost suplimentar.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
6.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *