Cât costă hainele create de Albert Iovan. Cum arată colecția de modă pentru tineri VIDEO EXCLUSIV

Adolescentul de 17 ani își promovează intens afacerea
Cât costă hainele create de Albert Iovan. Cum arată colecția de modă pentru tineri VIDEO EXCLUSIV

În cadrul emisiunii EGO Life, ediția a 83-a, Dana Săvuică i-a avut invitați pe Romanița Iovan și fiul ei, Albert Iovan, în vârstă de 17 ani. Tânărul a dezvăluit că și-a lansat prima colecție de haine. Adolescentul a povestit cum i-a venit ideea pentru nume și logo, precizând că ideea lansării unei colecții de articole vestimentare a fost doar a lui. Pe site, articolele vestimentare au fost deja expuse, iar internauții pot comanda. Iată cum arată colecția de modă pentru tineri și cât costă un articol vestimentar!

Albert Iovan și-a lansat o colecție de haine

Tânărul în vârstă de 17 ani și-a lansat propriul brand vestimentar, denumit Blanco Air. Pe rețelele de socializare, Albert Iovan își promovează intens colecția Toamnă-Iarnă 2023-2024. În cadrul emisiunii EGO Life, ediția a 83-a, Albert a explicat că s-a ocupat intens de acest proiect în ultimul an.

„Actor nu am vrut să mă fac, nu-mi place să fie lumea cu ochii pe mine. Am lansat o colecție de haine. De un an și ceva lucrez, din august 2022. Într-o noapte, la 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. Am făcut căutări pe ce stil vreau să mă axez. A doua zi am făcut logo, a treia zi nume. Ușor, ușor, s-au format prototipuri, de unde luăm materiale, ceva de genul. Nu știam câtă muncă este în spate. M-am băgat în ceva greu.

Blanco Air. Blanco e alb în spaniolă și A vine de la numele meu, Albert. AIR vine și de la monograma părinților mei, pe care o au demult: Adrian Iovan Romanița. Logo-ul este un nor, iar textura norului este o poză făcută de tata din avion. Obișnuia să facă des acest lucru, de sus în jos”, a declarat acesta, la EGO Life.

„El și-a ales numele, sigla, și-a făcut site-ul singur. Eu mi-am ales doar numele, sigla și site-ul nu le-am făcut eu. El le-a făcut pe toate, implementarea site-ului, trebuie să faci probe etc. Lucrurile nu sunt așa ușoare. Albert a gândit partea de marketing. Și-a luat prietenii cu el, băieți și fete, au făcut ședința foto, în studio și afară”, a declarat Romanița Iovan, tare mândră de băiatul ei.

Cât costă creațiile vestimentare

Colecția Blanco Air cuprinde articole vestimentare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De exemplu, o geacă din denim negru, simplă, costă aproximativ 500 de lei. Și costul unei perechi de blugi, confecționate din materiale sustenabile, nu depășește 400 de lei.

foto: instagram

Romanița Iovan are o relație excelentă cu fiul său

„Contează educația, contează foarte mult să vorbești cu copilul, să-i explici ce este bine și ce nu este. Albert nu a văzut în casă să fumez, să beau alcool sau alte instrumente care dau o stare de bine. La mine starea de bine este dacă ascult o muzică, dacă dansez în mijlocul covorului. Sau fac sport și mă uit la un film.

Apropo de educație, Albert spune bună ziua și unui om de pe stradă care mătură. Dacă s-a întâlnit cu o fată, s-a dus și i-a cumpărat un buchet de flori înainte. Important este să petreci timp cu copilul tău. Asta s-a întâmplat și se întâmplă în continuare în cazul nostru.”, a conchis mama lui, Romanița, la EGO Life.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *