Cât costă inelul de logodnă cu care Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Valorează o mică avere, cum au reacționat părinții

Întregul eveniment a fost foarte scump

Ianis Hagi a decis să facă marele pas. Astfel, celebrul fotbalist și-a cerut iubita de soție. Nu oriunde s-a întâmplat acest eveniment important, ci tocmai în orașul iubirii, la Paris. Totul se întâmplă după câțiva ani de relație cu o poveste de dragoste de admirat.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Cât costă inelul de logodnă

Ianis Hagis și iubita lui, Elana Tănase, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Pentru că a considerat că este vremea ca relația să treacă la un alt nivel, fotbalistul în vârstă de 24 de ani și-a cerut iubita în căsătorie. Inelul oferit este unul extrem de scump.

Totul s-a întâmplat miercuri, cu puțin timp înaintea meciului dintre România U21 și Spania U21 de la Campionatul European de tineret. Ianis a făcut totul public pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat imagini din timpul momentului important.

Potrivit unor surse, bijuteria oferită de Ianis Hagi iubitei lui costă aproximativ 50 000 de euro. Este de menționat și faptul cp întreaga cerere în căsătorie l-ar fi costat pe fotbalist aproximativ 100 000 de euro.

Ce reacție a avut Gheorghe Hagi când a aflat că fiul să are planuri de căsătorie

Gheorghe Hagi este foarte bucuros de când a aflat că fiul lui și-a cerut iubita în căsătorie. De asemenea, el a avut și câteva sfaturi pentru cei doi îndrăgostiți.

„Sunt bucuros, fericit. Bravo lui că își asumă, e responsabil. Știe ce face în viață. Eu sunt foarte liniștit ca părinte. Nu, doar ce s-a întâmplat. Ne-au spus, le-am zis să se împace, să țină unul la celălalt și să meargă împreună pentru că împreună sunt puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește și eu mă bucur pentru decizia lui”, a spus Gheorghe Hagi.

Ce spunea Ianis Hagi despre relația cu iubita lui

Iansi Hagi a fost întotdeauna o persoană discretă în ceea ce privește viața personală. Puține au fost momentele în care a vorbit despre ceea ce se întâmplă între el și iubita lui.

„Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, spunea Ianis Hagi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *