Cât costă meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu. A scumpit mâncarea cu 10-15%: ”Ne obligă situația!” EXCLUSIV

Videoclipul piesei ”Petre al nostru nu mai cântă” a înregistrat peste un milion de vizualizări. Versurile sunt copleșitoare
Cât costă meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu. A scumpit mâncarea cu 10-15%: ”Ne obligă situația!” EXCLUSIV

Constantin Enceanu îi duce dorul bunului său prieten Petrică Mâțu Stoian, solistul a cărui inimă a încetat să mai bată în urmă cu șapte luni. A lăsat în urmă un munte de durere, însă Constantin Enceanu, care i-a fost ca un frate, are o alinare. Piesa pe care i-a dedicat-o, ”Petre al nostru nu mai cântă”, a adunat peste un milion de vizualizări pe Internet. În interviul exclusiv pentru ego.ro, artistul ne-a vorbit  despre această melodie de suflet, dar și despre centrul său de evenimente, din Filiași, unde toată vara petrecerile se vor ține lanț. Și, nu în ultimul rând, despre reîncarnare: ”Aș vrea să mă mai nasc o dată”.

Tot ce câștigă din muzică investește în centrul său de evenimente: ”Recent am inaugurat și locul de joacă”

Constantin Enceanu este mai mereu pe drumuri, pentru a onora invitațiile la spectacole, în toate colțurile țării. Iar tot ce câștigă din marea lui pasiune, muzica, investește în localul său din Filiași, devenit între timp un adevărat centru de evenimente, dotat și cu un atractiv loc de joacă pentru copii.

”Zilele trecute am inaugurat locul de joacă, am pus tobogane gonflabile, ca pe Litoral, am cumpărat din Germania și o tiroliană, ca în parcul din Sinaia, are o lungime de 20 de metri. Ne străduim să facem frumos, am avut, de 1 Iunie, peste 100 de copii la locul de joacă. Noi am gândit acest părculeț pentru cei care ne vizitează. E mare lucru să-ți lași copilul în siguranță să se joace, căci sunt supravegheați, iar tu să vii să îți bei liniștit cafeaua, la aer curat. Organizăm și petreceri pentru copii, cu tematică”.

cat costa meniul zilei la restaurantul lui constantin enceanu
Locul de joacă pentru copii de la restaurantul lui Constantin Enceanu

A scumpit cu 10-15% mâncarea la localul lui din Filiași: ”Ne obligă situația!”. Cât costă meniul zilei

Constantin Enceanu s-a văzut obligat să crească prețurile la mâncare.

”S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%. O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași.  Dacă înainte organizam doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc”. Cât costă să mănânci la restaurantul lui Constantin Enceanu? De exemplu, un meniu de prânz, cu ciorbiță și tocăniță, ajunge la 22 de lei.

cat costa meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu
Meniul zilei la restaurantul lui Constantin Enceanu costă 22 de lei

A înregistrat un succes uriaș cu piesa dedicată regretatului Petrică Mâțu Stoian

Pe plan muzical, Constantin Enceanu înregistrează un mare succes cu piesa ”Petre al nostru nu mai cântă”, lansată pe 17 aprilie. Videoclipul îi este dedicat regretatului artist Petrică Mâțu Stoian, care a încetat din viață în urmă cu șapte luni.

”Mă bucur că piesa pe care am compus-o a adunat peste un milion de vizualizări, pe Internet, o adevărată performanță pentru o piesă de muzică populară. Sunt convins că Petrică se bucură, de acolo, din Cer, că nu l-am uitat. Asta înseamnă prietenie adevărată!”.

Versurile piesei, scrise chiar de Constantin Enceanu, sunt copleșitoare: ”Ai lăsat în urma ta jale și durere grea/, Multe vorbe nevorbite și lucruri nerânduite/, Plânge sufletul în mine cât de greu mi-e fără tine/, Inima în mine se zbate mi-ai fost Petre ca un frate/, Nu știu, Doamne, ce ai gândit când printre stele tu l-ai vrut/, Să cânte îngerilor în lumea fără dor, /Dar să-l pui în dreapta ta și de acolo ne-o veghea/”.

O admiratoare a postat un mesaj de suflet, pe Internet, după ce a ascultat piesa: ”Felicitări, domnule Enceanu! Un cântec scris din suflet, foarte frumoase versurile și imaginile din videoclip! Cine a iubit muzica lui Petre este imposibil să nu îi lăcrimeze ochii! Felicitări din tot sufletul!”.

Constantin Enceanu a dat lovitura cu piesa dedicata lui Petrica Matu Stoian

”Este atâta lume care mă iubește. Aplauzele și dragostea lor îmi dau satisfacție”

Marele artist Constantin Enceanu nu crede în viața de apoi, nu a primit semne din lumea de dincolo, dar crede în reîncarnare.

”Nu știu dacă există viață de după moarte, dar aș vrea să cred că există reîncarnare, pentru că te naști cu anumite lucruri pe care parcă le știi din altă lume, pare rămas ceva în memorie. Mi se întâmplă adesea să văd un om și să nu știu de unde să-l iau, de parcă ne-am mai văzut cândva. Și, dacă, într-adevăr, există reîncarnare, dacă ar fi să mă mai nasc o dată tot solist de muzică populară aș vrea să fiu. Recent am fost la un spectacol în Zimnicea. Este atâta lume care mă iubește. Aplauzele și dragostea lor îmi dau satisfacția că n-am muncit degeaba”, a mai adăugat vestitul cântăreț în exclusivitate pentru ego.ro

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *