Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețuri ireale, românii au răbufnit

Câți bani dai pentru o porție de cartofi prăjiți la localul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din țara noastră, iar românii îl știu foarte bine de la Chefi la cuțite. Anul trecut, acesta și-a deschis propriul resturant situat chiar în buricul Capitalei, însă prețurile din meniu nu sunt pentru oricine. Iată cât costă o porție de cartofi prăjiți!

Ce preț are o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi de la noi din țară, așa că era și păcat ca acesta să nu aibă propriul său restaurant, astfel încât admiratorii săi să se poate delecta cu cele mai bune preparate semnate de el.

Localul juratului de la ”Chefi la cuțite” se numește ”XChef by Cătălin Scărlătescu” și se află exact în centrul Bucureștiului. El oferă clienților o gamă largă de preparate, însă tarifele sunt considerate de cârcotași mult prea mari.

Persoanele gurmande care vor să se înfrupte dintr-o porție de cartofi prăjiți la ”XChef by Cătălin Scărlătescu” trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 46 de lei. De asemenea, cele care preferă legumele trebuie să achite tot atât.

Cei care vor să mănânce o salată Caesar vor plăti 58 de lei. Pe de altă parte, pasionații dedulciuri se pot delecta cu Panna cotta by Rares Dinu care costă 42 de lei sau cu Tarta xchef by Rares Dinu care costă tot atât.

Citește și Cel mai picant detaliu a ieșit la iveală. Ce face Cătălin Scărlătescu în dormitor. Doina Teodoru a spus tot, fără rușine: „Mă simt femeie!

Ce pret are o portie de cartofi prajiti la restaurantul lui Catalin Scarlatescu
Ce pret are o portie de cartofi prajiti la restaurantul lui Catalin Scarlatescu

Ce reguli sunt obligați să respecte angajații lui Cătălin Scărlătescu

Invitat la podcastul găzduit de Speak, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre restaurantul său, dar și despre regulile pe care trebuie să le respecte angajații săi.

”La mine în restaurant nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal. Legal, trebuie să-i țin nouă ore la muncă, o oră pauză.

Îi rog să vină la ora 16.00 toți stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți ora de pauză afară și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și muncă. Asta înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

Cât despre salarii, acesta a precizat: ”În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult.

Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli.”

Citește și Concurentul de la „Chefi la cuțite” care i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu. „Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar o piscină mi-am făcut” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *