Cât costă o rochie de la Oana Zăvoranu. Care este cel mai ieftin produs din colecția cu haine lansată de vedetă

Vezi cât costă o rochie de la Oana Zăvoranu!

Oana Zăvoranu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Ea a jucat în numeroase seriale, a prezentat diverse emisiuni, dar și-a încercat norocul și în afaceri. Totuși, clinica medicală pe care o avea nu s-a bucurat de succesul sperat. Acum, însă, vedeta s-a reorientat către un alt domeniu. Mai exact, și-a deschis un magazin online cu haine. Iată cât costă o rochie de la Oana Zăvoranu și care este cel mai ieftin produs din colecția de articole vestimentare lansată de brunetă!

Oana Zăvoranu, un nou început în afaceri

În vârstă de 50 de ani, Oana Zăvoranu este un nume extrem de sonor în showbiz-ul autohton. De-a lungul timpului, ea și-a încercat norocul în muzică, în cinemtaografie, în televiziune, dar și în afaceri.

În urmă cu ceva timp, vedeta și-a deschis o clinică medicală, dar aceasta i-a adus numai probleme vedetei. În cele din urmă, însă, soția lui Alex Ashraf a decis să schimbe domeniul și și-a deschis, de curând, un magazin online cu haine.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o rochie semnată Oana Zăvoranu

Într-un live de pe rețelele sociale, Oana Zăvoranu și-a asigurat fanii că hainele lansate de către ea sunt realizate din materiale rafinate, de cea mai bună calitate.

De asemenea, vedeta a spus că răspunde personal pentru ele. Doritoarele pot comanda articolele vestimentare de pe site-ul oanazavoranu.com. După cum se poate observa, hainele create de partenera lui Alex Ashraf au prețuri ce variază.

Cel mai ieftin produs costă 170 de lei. Este vorba despre o helancă. În schimb, cel mai scump costă 1998 de lei. Este vorba despre un costum din piele eco. De asemenea, o rochie semnată Oana Zăvoranu costă între 670 și 730 lei.

Te-ar mai putea interesa și Oana Zăvoranu și-a lansat propria colecție de haine: “De calitate, răspund eu”. De unde se pot cumpăra ținutele!

”Fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție”

Tot în live-ul de pe rețelele sociale, bruneta a mărturisit că a lansat această colecție de haine la rugămintea fanilor săi, care au admirat tot timpul stilul ei vestimentar.

”Știu sigur că fiecare o să se regăsească în una sau mai multe piese din colecție, outfit-urile sunt de la o extremă la alta, așa cum sunt și eu, dar cu siguranță veți vedea că primează bunul meu gust și talentul meu la haine, că doar nu degeaba de ani buni de zile îmi spuneți să îmi scot o linie de haine, pentru că vă place stilul meu și cum mă îmbrac.

Vă pup tare și abia aștept să vă văd îmbrăcate, în sfârșit, în hainele mele, așa ca mine. Să aveți o săptămână productivă și plină de momente fericite!”, a spus Oana Zăvoranu.

Te-ar mai putea interesa și Declarația care a schimbat totul! De ce Oana Zăvoranu și Gabriela Cristea nu se suportă: “Nu ajungi nicăieri”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *