Cât costă pantofii sport roșii purtați de Cristian Popescu Piedone. Sunt de la un celebru brand, suma nu e deloc una de neglijat

Prețul lor depășește orice imaginație!

Cristian Popescu Piedone a primit, recent, un cadou inedit de la Marius Șumudică. Mai exact, antrenorul de fotbal i-a oferit primarului Sectorului 5 o pereche de pantofi sport roșii. De altfel, edilul a fost surprins purtând încălțările respective, semn că acestea au fost pe placul său. Iată care este prețul lor și cărui brand celebru aparțin!

Ce preț au pantofii sport roșii ai lui Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone este, fără doar și poate, unul dintre cei mai activi politicieni de pe rețelele sociale. Aproape în fiecare zi, acesta le arată internauților activitățile sale.

De altfel, primarul Sectorului 5 este foarte apreciat pentru trasparența de care dă dovadă. Recent, el a atras atenția cu o nouă postare. De data aceasta, edilul s-a fotografiat alături de Marius Șumudică, iar în mâini ținea cadoul pe care i l-a oferit antrenorul.

”Mi-a adus Șumi încălțări de campion”

Mai exact, tehnicianul i-a oferit lui Cristian Popescu Piedone o pereche de încălțări roșii, marca Prada Cloudbust Thunder. Prețul pantofilor sport se ridică la 890 de euro, adică circa 4.500 de lei. De asemenea, modelul este unul destul de rar.

”Roșii ca focul, să-mi poarte norocul!😉 Mi-a adus Șumi încălțări de campion, să-mi netezească drumul către primărie! Roșii! Să nu mă deoache iepurașii, rațele și vânătorii!😉 Îți mulțumesc, prieten drag! ❤️”, a scris primarul Sectorului 5 în dreptul fotografiilor postate pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și Ce salariu are Clotilde Armand. Și-a publicat salariul pe internet. Câți bani câștigă lunar primarul Sectorului 1, de fapt!

Cristian Popescu Piedone intră în luptă pentru Primaria Capitalei

Vineri, 19 aprilie 2024, Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti. Politicianul a anunțat că a strâns 52.000 de semnături, asta în condițiile în care necesarul era de 20.000.

Primarul Sectorului 5 este convins că va câștiga alegerile cu 42%. ”Vă dau un pronostic. (..) Merg cu o marjă de eroare de maxim 10%. Vă spun că voi câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42%, ca reprezentant al PUSL”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Te-ar mai putea interesa și Bruneta celebră cu care s-ar fi iubit primarul Cătălin Cherecheș în secret. A spus totul abia acum: “A fost frumos”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *