Cât costă rochia spectaculoasă purtată de Maria Constantin la petrecerea de nuntă: “Are diamante, e adusă din Paris”. Prețul incredibil

Rochia Mariei Constantin a fost gata în circa două luni

Maria Constantin și-a unit destinul cu alesul inimii ei, Robert Stoica, în urmă cu aproximativ două săptămâni. De curând însă, cei doi au organizat și petrecerea de nuntă, iar aceasta a fost una extrem de reușită. Invitații s-au distrat de minune și s-au bucurat nespus pentru proaspătul cuplu, iar mireasa a strălucit în rochia superbă pe care a purtat-o. Iată cât a costat ținuta frumoasei cântărețe de muzică populară!

Câți bani a dat Maria Constantin pe rochia de mireasă

Nunta Mariei Constantin a fost una fastuoasă, iar ea a arătat perfect. Îndrăgita cântăreață de muzică populară și Robsert Stoica s-au căsătorit civil și religios în urmă cu circa două săptămâni, iar vineri, pe data de 4 august, a avut loc petrecerea de nuntă.

Invitații au fost extrem de încântați să îi vadă pe cei doi îndrăgostiți în asemenea postură, dar mai ales au fost încântați să o vadă pe artistă în superba rochie de mireasă pe care a purtat-o de-a lungul serii. Aceasta a fost realizată de designerul ei, Florin Burescu, iar pretul ei a fost de 9.000 de euro.

”Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris, am stabilit oarecum modelul de dinainte de a fi în relație cu Robert, a ales această rochie în urmă cu 5 ani și jumătate, când nu avea implant mamar. Ulterior, am modificat partea din față, era bine ancorată acolo. Maria a slăbit cam două kilograme și a fost puțin lejeră pe ea.

O rochiță de acest gen costă 9.000 de euro, dar, dacă excludem diamantele, dacă le înlocuim cu pietre semiprețioase, ajunge la vreo 3.000 de euro. Ne-am dorit să fie ușor transparentă, nu genul clasic, cum poartă miresele. Neavând cununia religioasă în aceeași zi își permitea la party un model îndrăzneț.

Ne-am apucat de lucru în martie, a fost gata la sfârșitul lui mai, a venit, a făcut vreo șase probe, dar important e că încă de la prima probă a fost așa, pe sufletul ei. Rochia a fost mai transparentă, dar Maria a purtat, pe dedesubt, un fel de pantaloni scurți, realizați din voal de mătase.”, a declarat designerul pentru Playtech Știri.

Citește și Maria Constantin rupe tăcerea despre soțul ei. Este sau nu și mangerul artistei: ”Dacă aș fi vreo milionară în euro, nu m-aș uita la bani” VIDEO EXCLUSIV!

Maria Constantin si alesul inimii ei
Maria Constantin si alesul inimii ei

Robert Stoica a purtat un costum din in realizat de Adina Buzatu

Mirele a purtat un costum realizat de Adina Buzatu, iar prețul lui se ridică la 2.400 de lei. Acesta a fost alb, lejer, confecționat din in. În ceea ce privește pantofii, aceștia au fost realizați manual, din piele fină și au costat 995 de lei sau 895 de lei, după cum susține celebrul stilist vestimentar.

”Da, costumul este de la mine și costă 2.400 de lei. E realizat dintr-o țesătură fină, din in, tratată pentru un aspect elegant și șifonare minimă. Fiind vorba de un eveniment de vară, în luna lui cuptor, cu dress code „WHITE”, a fost prima opțiune.

Proba a durat 5 minute, s-au îndrăgostit pe loc, atât de croiul excepțional al costumului, cât și de accesorizare. Am pus accent pe detalii, de la cămașa cu ac din țesătură neșifonabilă, de bumbac, până la cravata din mătase naturală, imprimată și realizată manual sau butonii în ton, toate adaugă un plus de eleganță și de rafinament costumului versatil, care ulterior poate fi purtat într-o mulțime de situații elegante sau chiar casual.

Deși știam că va fi foarte cald, am ales varianta de sacou, la două rânduri de nasturi, pentru că țesătura aceasta, tratată din in, pe lângă minima șifonare, are particularitatea de a proteja de căldură, lăsând în același timp pielea să respire. Este un costum răcoros care, împreună cu cămașa din bumbac fin, creează o protecție termică extraordinară.

Pantofii sunt tot realizați manual, din piele fină, ca mănușa, extrem de comozi și plăcuți la purtare, la prețul de 995 de lei sau 895 de lei, nu mai știu exact. Cravata este 295 de lei, cămașa 500 de lei, butonii 300 de lei, iar batista este la prețul de 119 lei.

În jur de 900 de euro a costat întreaga ținută, cu tot cu accesorii. Mirii sunt potriviți perfect din punct de vedere vestimentar, pentru că și rochia Mariei este fină, simplă și lejeră. Prețiozitatea este dată de dantela fină și de bijuterii”, a declarat Adina Buzatu pentru sursa citată.

Citește și Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit. Primele imagini de la Starea Civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *