Cât costă sacourile Viggo by Cătălin Botezatu. Ce detaliu unic au, designerul face bani frumoși din modă

Ce preț are un sacou made to measure

Scris de: Daoud Andra

20 Apr. 2024

Săptămâna aceasta a avut loc evenimentul de lansare a unei noi colecții Viggo. Ținutele semnate de Cătălin Botezatu, din colecția Gold Signature Jacket, sunt deja disponibile în magazinul Viggo Flagship Store. Ce prețuri au acestea.

Cu cât se vând sacourile Viggo by Cătălin Botezatu

Lansarea colecției Gold Signature Jacket a avut loc în urmă cu câteva seri, iar numeroase persoane publice au participat la eveniment. Din rândul invitaților nu putea lipsi tocmai Cătălin Botezatu, cel care semnează colecția. Piesele vestimentare poartă amprenta celebrului designer, iar bărbații care au nevoie de o ținută elegantă pot apela la piesele nou adăugate.

Sacourile create de Bote au prețuri care încep de la 2.000 de lei și pot ajunge și la 3.800 de lei. În funcție de model, de material și de ocazie, domnii care își doresc să poarte creațiile făcute de Cătălin Botezatu pentru brand-ul Viggo trebuie să bage adânc mâna în buzunar.

Vezi și: Andreea Marin, într-o ținută mult prea îndrăzneață. Detaliul intim de sub sacou a atras toate privirile: “Ne lași fără replică de fiecare dată”

Magazinul le oferă clienților și posibilitatea de a opta pentru piese vestimentare personalizate, create pentru dimensiunile lor. Astfel, prețul unui sacou made to measure pornește de la 1.500 de euro.

Cât costă sacourile Viggo by Cătălin Botezatu. Ce detaliu unic au, designerul face bani frumoși din modă
Cătălin Botezatu creează sacouri pentru brand-ul Viggo

De unde provin materialele

”Viggo construiește imaginea succesului inspirând prin colecțiile ready-to-wear de business, casual și de ceremonie, disponibile online, dar și fizic în București, Chișinău, Londra și Los Angeles. Totodată, propune servicii de croitorie privată în sistem made to measure și Bespoke prin intermediul cărora acoperă toate nevoile vestimentare masculine, indiferent de stil. Viggo se mândrește cu o gamă variată de țesături premium de la cei mai cunoscuți producători din nordul Italiei, regiunea Biella.

În plus, beneficiază de o linie de producție cu tehnologie de ultimă generație și de necesarul de îndemânare pentru costume realizate manual până la cele mai fine detalii. Căutărea creativă a celor mai fine mix-uri de materiale, culori și texturi este susținută de consilierea unuia dintre cei mai cunoscuți designeri români – Cătălin Botezatu, ale cărui colecții au fost prezentate și aplaudate pe întreg mapamondul”, se arată într-un comunicat transmis de magazin.

Vezi și: Corina Caragea, Adelina Pestrițu și Ilinca Vandici, mai frumoase ca niciodată! Cum și-au făcut apariția vedetele în public FOTO

Firma Viggo Fashion International SRL, deținută de Ionuț Marin și Cătălin Botezatu, a câștigat un contract important în pandemie, pentru furnizarea de combinezoane și viziere de protecție pentru personalul medical. Contractul în valoare de 87 de milioane de lei a contribuit semnificativ la cifra de afaceri a brand-ului. De asemenea, Viggo este brand-ul care s-a ocupat de vestimentația echipei naționale de fotbal, la campionatul european din 2016.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *