Cât costă un bilet la concertul lui Travis Scott de la „Beach, Please!”. Unul dintre cei mai populari artiști din lume va cânta în această vară la Costinești

Travis Scott vine în România!

Veste extraordinară pentru fanii muzicii și ai festivalurilor! De curând, Selly, co-fondator și acționar ”Beach, Please!”, a anunțat că pe scena de la Costinești va urca Travis Scott, unul dintre cei mai populari și îndrăgiți artiști de pe întregul mapamond. Când va cânta celebrul rapper în România și cât costă un bilet la concertul său? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

Travis Scott va cânta la „Beach, Please!”

Bucurie uriașă în rândul celor care așteaptă cu nerăbdare ”Beach, Please!”. Recent, Selly, unul dintre organizatorii festivalului, a dezvăluit primul mare nume care va urca pe scena evenimentului, programat să aibă loc în perioada 10 – 14 iulie 2024, la Costinești.

Mai exact, artistul care va întreține atmosfera, așa cum numai el știe, este nimeni altul decât Travis Scott. Rapperul de 32 de ani se bucură de un succes colosal în întreaga lume, iar fanii din România sunt în delir. Artistul va cânta în țara noastră pentru prima dată.

Cât costă aducerea în țară a lui Travis Scott

În cadrul unui podcast, Selly a dezvăluit cât costă aducerea lui Travis Scott în România. De asemenea, acesta a mărturisit că negocierile au început încă din luna septembrie a anului trecut.

”Sunt mulți agenți la mijloc, nu am vorbit direct cu Travis, sunt discuții care se poartă din septembrie 2023, nu credeam că o să mai vină. 2,5 milioane de dolari cu taxe incluse să vină să cânte în România, este probabil cel mai scump artist care o să cânte în România. Gândiți-vă că el în vara asta, în Europa o să cânte doar în Viena și Costinești”, a spus Selly.

Citește și Unde va avea loc festivalul Nostalgia 2024. Organizatorii au pus deja în vânzare biletele pentru anul viitor, cât costă un abonament pre-sale!

Care este prețul biletelor la „Beach, Please!”

Cu trei luni înainte de festival, ”Beach, Please!” e aproape sold-out. Biletele s-au vândut și încă se vând ca pâinea caldă, deși prețul lor nu e tocmai mic.

  • General Access — 5 Days Pass – 119 euro

Biletul General Access îți oferă acces în festival pe toata durata evenimentului.

  • General Access — 1 Day Pass – 85 euro
  • VIP — 5 Days Pass – 269 euro

Abonamentul VIP oferă acces tip ”skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP.

  • VIP — 1 Day Pass – 125 euro 
  • Backstage Lounge — 5 Days PASS – 399 euro

Acest abonament oferă acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) și posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artiștilor, alături de vedetele tale preferate!

Lounge-ul este o platformă elevată, cu cea mai bună vedere către Main Stage, cu baruri private și toalete dedicate. Abonamentul oferă, totodată, posibilitatea de a rezerva o masă în Lounge.

  • Backstage Lounge — 1 Day Pass – 199 euro

În afară de Travis Scott, la ”Beach, Please!” vor mai cânta și alți mari artiști internaționali, precum 6ix9ine, Yeat, Anitta, Don Toliver, Lil Pump, Trippie Red, City Morgue, Chief Keef, Wiz Khalifa, dar și mulți alții.

Citește și Cezara Cristescu, despre Selly și Buzz House: „Foarte rar îl vedem pentru că este haos!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *