Cât de adorabilă este Lilibet. Meghan Makle și prințul Harry, o nouă imagine cu fiica lor

Lilbet Diana a împlinit recent vârsta de un an, iar părinții ei au organizat o petrecere.
Cât de adorabilă este Lilibet. Meghan Makle și prințul Harry, o nouă imagine cu fiica lor

Prințul Harry și Meghan Markle au publicat o nouă fotografie cu fiica lor, Lilibet, cu ocazia primei sale aniversări. Fetița, care a purtat o rochie albastră și o bentiță albă, apare în fotografie așezată pe iarbă, afișând un zâmbet larg.

Cât de adorabilă este Lilibet. Fotografia publicată de părinții ei a făcut furori

Fiica ducilor de Sussex a împlinit sâmbătă, 4 iunie, un an. Cu această ocazie, Harry și Meghan au organizat o petrecere în grădină pentru fetița lor, în moșia Windsor. La eveniment au fost invitați prieteni apropiați și de familie.

Fotografia cu fiica cuplului regal a fost făcută de Misan Harriman, fotograful care a și participat la petrecerea de la Windsor împreună cu soția și copiii săi. El a surprins-o pe Lilibet Diana în iarbă, îmbrăcată într-o rochiță albastră și cu bentiță albă pe cap, în timp ce afișa un zâmbet larg.

Imaginea a fost făcută publică la scurt timp după ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au întors în SUA după scurta lor călătorie pentru Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a. Călătoria în Marea Britanie i-a oferit micuței Lilibet ocazia să își cunoscă străbunica, pe care a văzut-o pentru prima dată.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut în California în 2021 și a fost botezată după Regina Elisabeta a II-a, al cărei nume de alint din familie în copilărie și tinerețe era „Lilibet” și după mama prințului Harry, prințesa Diana.

Lilibet Diana, fiica ducilor de Sussex, la împlinirea vârstei de un an

Lilibet Diana a primit un cadou neașteptat de ziua ei

Micuța Lilibet a primit urări din toată lumea de ziua ei, iar părinții săi s-au declarat „incredibil de recunoscători” pentru acest lucru, a transmis un purtător de cuvânt al cuplului. Totodată, ducii de Sussex au fost „uimiți” să afle că 100.000 de euro au fost donați în onoarea lui Lilibet.

Suma a mers către organizația non-profit World Central Kitchen, care are un parteneriat cu fundația Archewell, deținută de faimosul cuplu regal.

Lilibet Diana este al doilea copil al ducilor de Sussex. Prințul Harry și Meghan Markle mai au împreună un băiețel, pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Lilibet este al 11-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a și al optulea membru al familieie regale în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *