Cât de exigentă este Andreea Bănică cu fiica ei: „Ce să fac din ea? Să o trimit la Oxford?” EXCLUSIV

Ce spune însă Sofia despre Lucian Mitrea, tatăl ei: „Mă terorizează mai mult. Nu prea mă lasă să ies”
Cât de exigentă este Andreea Bănică cu fiica ei: Ce să fac din ea? Să o trimit la Oxford? EXCLUSIV

Andreea Bănică și-a întemeiat o familie frumoasă alături de Lucian Mitrea, bărbatul cu care este împreună încă din adolescență. Părinți ai doi copii, Noah și Sofia, de 5 și respectiv 13 ani, ei încearcă să le ofere tot confortul și să îi ajute să devină adulți responsabili. Andreea Bănică a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu este genul acela de mamă care își dorește ca fiica ei să fie olimpică la toate materiile școlare, ci vrea ca adolescenta să crească frumos, fără complexe și mai ales să se bucure de copilărie.

”Mama are încredere în mine”

Sofia, fiica solistei Andreea Bănică, se îndreaptă cu pași repezi către adolescență. La numai 13 ani, se bucură de o libertate pe care destul de puțini copii o au.

„Nu îmi vine să cred că a crescut atât de mare. Știu că ambii copii seamănă cu Lucian (n.r. soțul ei, Lucian Mitrea) și ei sunt mândri de asta. Dar Sofia are o singură „problemă”. Și-ar fi dorit să aibă ochii mei”, a declarat Andreea Bănică pentru EGO.ro, completată de fiica ei care mărturisește că nu își mai dorești în momentul de față culoarea ochilor mamei sale.

„Mi-a trecut. Nu cred că mi-ar sta bine cu ochii albaștri”, ne-a povestit și Sofia Maria.

Profitând de faptul că cele două au venit împreună la petrecerea Viva, am vrut să aflăm ce fel de mamă este artista, atunci când la mijloc este un copil preadolescent. La această vârstă unii dintre părinți fie aleg să aibă încredere deplină în copilul lor, mizând pe faptul că au reușit să-l educe frumos, fie se transformă în acei părinți obsedați de control care vor să știe fiecare pas pe care îl face copilul.

„Nu cred că mă urmărește. Mă lasă să ies cu prietenele oricând am nevoie sau oricând vreau. Adică mai am și eu o dată pe săptămână nevoie să ies undeva, că fac școală și învăț încontinuu, deci cred că merit să ies undeva. Sper că nu mi-a pus ceva în telefon. Bine nu cred că știe să facă asta, dar știe tata. Dar mama are încredere în mine”, ne-a povestit Sofia.

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia

De cealaltă parte, Andreea a confirmat cele spuse de adolescentă, mărturisindu-ne că ea este mai îngăduitoare decât tatăl ei, Lucian Mitrea, din acest punct de vedere.

„Ce nu știe ea este că există paparazzii încă, iar eu de asta am fost liniștită toată viața, din toate punctele de vedere. Serios vorbind. Am mare încredere în ea. Atât timp cât știu unde este, important este să-mi spună, cu cine este, nu am nicio problemă să iasă. Eu am fost foarte deschisă și sunt o mamă deschisă la inimă, să meargă să se distreze. Eu așa am copilărit. Eu cred că sunt un pic mai permisivă decât tatăl” ei.

 „Eu nu sunt genul care să mintă”

În timp ce Andreea Bănică este mult mai relaxată atunci când vine vorba de ieșirile fiicei sale, nu același lucru se poate spune și despre Lucian Mitrea. Ca orice tată de fată, fostul manager vrea să știe unde pleacă fiica lui, cu cine și mai ales cât stă.

„Tata mă terorizează mai mult. Nu prea mă lasă să ies. Mă întreabă încontinuu unde mă duc, cât stau, cine mai vine, de ce mă duc? La mama e mai simplu, doar îi zic unde mă duc și este de acord. Sau dacă e să ies undeva în parc îi spun că ies cu doamna dirigintă și cu copiii, iar ea nu stă să verifice, să se sigure că este așa cum i-am zis. Are încredere în mine. Dar nici eu nu sunt genul care să mintă. La faza cu întârziatul….Nu întârzii mult, întârzii maximum jumătate de oră sau o oră” a mai spus Sofia pentru EGO.ro, completând că atunci când se întâlnește cu prietenele ei în parcul de lângă casă pierde noțiunea timpului.

„Ideea e că noi avem un parc în cartier și ne apucă noaptea cu copiii acolo. Mă uit la ceas și realizez că trebuia să fiu deja acasă. Dar e ok, nu mă ceartă rău”.

Andreea Bănică, despre Sofia: „Ea va ști ce să aleagă pentru ea”

Cât despre prima dragoste, Andreea Bănică este conștientă de faptul că nu ar putea să-i interzică să se întâlnească cu băieți de vârsta ei, cu atât mai mult cu cât știe toată țara că relația ei cu tatăl copiilor a început pe vremea când aveau doar 16 ani.

„Eu l-am cunoscut pe Lucian la 16 ani. Ce aș putea să-i spun Sofiei la 16 ani? Că nu are voie să aibă prieten dacă eu l-am cunoscut pe tatăl ei la 16 ani? Mă rog, ne-am căsătorit după 17 ani, dar de atunci am fost prieteni, iubiți, am rămas împreună, a fost singurul bărbat din viața mea, este singurul bărbat din viața mea, ce aș putea pe ea să o sfătuiesc? În primul rând o sfătuiesc să-și trăiască viața, momentul, clipa. Avem o singură viață. Doar ea va ști cum va trăi, doar ea va ști ce să aleagă pentru ea, ce este mai bine pentru ea. Nu pot decât să o sfătuiesc și să-i dau un exemplu bun, dar nu am cum să fiu în pielea ei și să simt ce simte ea. Mai ales când este vorba de o relație, când se îndrăgostește, când se va îndrăgosti, nu pot să-i pun piedică, nu pot să-i spun Nu. Doar o voi sfătui”, ne-a mai spus Andreea.

„Am colegi în clasă pe care părinții îi obligă să aibă nota 10 pe linie și mă șochează”

De altfel, artista este o mamă cool chiar și atunci când vine vorba de școală și de notele pe care le ia Sofia.

„Mama nu prea se stresează cu notele pentru că nici nu am note mici. Ideea este că mereu îmi zice să învăț pentru mine, nu pentru ea. De obicei dacă iau o notă un pic mai mică, dar se întâmplă foarte rar pentru că eu chiar învăț, mă întreabă ce s-a întâmplat, ce nu am știut și încearcă să mă ajute. Se mai întâmplă la matematică. Mă ajută să fac meditații. În rest, la celelalte materii sunt bine”, ne-a mai spus adolescenta.

La școală, ea are colegi care sunt amenințați de părinți că, dacă nu vin acasă doar cu note foarte mari, nu au voie să iasă în parc sau cu prietenii.

„Am colegi în clasă pe care părinții îi obligă să aibă nota 10 pe linie și mă șochează. Mă șochez de faptul că vor să aibă note perfecte, pentru că un copil ar trebui să fie liber să facă și alte chestii. Înțeleg, înveți, ai note bune la școală, dar nu trebuie să fie o condiție și să fii stresat de asta. Adică îi lasă să meargă undeva, doar dacă au nota 10 la nu știu ce materie”, ne-a mai declarat Sofia.

Andreea Bănică și fiica sa, Sofia

„Nu sunt o mamă nebună să-i zic să învețe în plus”

Iar mama ei, Andreea Bănică, a adăugat.

„Nu sunt o mamă nebună să-i zic să învețe în plus. Niciodată nu i-am dat nimic suplimentar. I-am zis că tot ce va face în școală va învăța doar pentru ea, nu pentru mine. Eu am trecut prin școală. Nu prea mi-a plăcut școala, eu am avut altă vocație, am ajuns artist, am cântat, ăsta a fost talentul meu, am ajuns aici prin munca mea și puterea mea. Cu toate acestea nu pot să-mi înnebunesc copilul să fie cel mai bun, să aibă 10 pe linie. Nu pot să fac așa ceva. Eu am avut o libertate foarte mare de la părinții mei. Cum aș putea eu să fiu altfel cu ea? Să o înnebunesc să fie de 10. Ce să fac din ea? Să o trimit la Oxford? Ea va ști foarte bine cât poate și fiecare om are destinul lui, de ce să-l forțez eu?”, a mărturisit artista.

De altfel, chiar ea este cea care o scoate uneori din cărți și îi spune să se bucure de copilărie, sau chiar o ia cu ea la diverse evenimente mondene.

„O întreb eu mereu dacă are nevoie la matematică, la română și îmi spune dacă simte că trebuie să facă lecții suplimentare. Dar în rest nu i-am dat niciodată nimic suplimentar. Eu când aud acele mame că fac asta cu copiii lor mi se pare incredibil de grea viața acelor copii. E stresant. E suficient că au școală. Școala nu mai este oricum cum era înainte. Este total altfel. Au mult mai multă materie. Uite în seara asta am luat-o cu mine, la petrecerea Viva, i-am zis să mai iasă și ea din casă, să mai respire aer curat că are timp destul să învețe”, a mai povestit Andreea Bănică pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *