Cât de gelos este Alex Velea: „La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți” EXCLUSIV

Alex Velea a făcut mărturisiri despre viaţa de familie, despre relaţia sa cu Antonia, dar ne-a spus şi când va avea loc nunta

Alex Velea nu mai are nevoie de prezentare, fiind un artist extrem de îndrăgit în România. Acesta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Îndrăgitul cântăreț ne-a vorbit despre frumoasa legătură pe care o are cu partenera sa, Antonia.

Alex Velea și-a încântat publicul cu un eveniment organizat în București, alături de toți cei de la Golden Boy Society. Fanii au putut să socializeze și să danseze pe muzica antrenantă a vedetelor autohtone. Artiștii care au urcat pe scenă au venit cu multă energie, încântați de prezența admiratorilor, veniți în număr mare. Alex Velea este fericit pe toate planurile, fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și bucurându-se de o frumoasă familie. El ne-a vorbit despre relația cu Antonia, explicând că nu este gelos. De asemenea, artistul ne-a mai mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu există planuri pentru a deveni din nou părinți.

”Trăim o perioadă dificilă. O să ne căsătorim, cu siguranță”

Ai reușit, de-a lungul anilor, să rămâi în atenția publicului. Ce nu ai face atunci când vine vorba despre muzică?

Alex Velea: Nu mi-aș dezamăgi fanii, cu siguranță. Am știut mereu să îi surprind, indiferent de genul muzical pe care l-am abordat în diverse perioade ale vieții mele.

Pe lângă muzică, tu ești fericit pe toate planurile. Ai o femeie extraordinară lângă tine și o familie frumoasă. Ce calități trebuie să aibă un bărbat pentru a avea o iubită ca Antonia lângă el?

Alex Velea: Cred că sufletul meu a cucerit-o, charisma mea, faptul că sunt o persoană amuzantă. În primul rând, sunt o persoană caldă, o persoană cu suflet bun. Cred că faptul că am înțeles-o și ne-am completat foarte bine a contat extrem de mult în relația noastră. A simțit focul din inima mea care arde mereu și este viu pentru ea.

Alex Velea, despre nunta cu Antonia: „O să ne căsătorim, cu siguranță”

Cum menții flacăra într-o relație lungă?

Alex Velea: Încercăm mereu să ne ferim de monotonie și continuăm cu lucrurile simple care ne-au făcut să ne îndrăgostim și mai mult unul de celălalt la începutul relației.

Vrei să faci și nunta. Te-ai mai gândit la eveniment? O să aibă loc în acest an?

Alex Velea: E pandemie, după care război. Trăim o perioadă dificilă. O să ne căsătorim, cu siguranță. Nu un act consolidează și mai mult relația noastră, nu asta contează atât de mult. Da, în fața Domnului, să mergem în biserică, asta îmi doresc, să ne jurăm iubire veșnică. O să facem lucrul acesta atunci când o să ne permită situația.

Fie pandemie, fie război, Alex Velea rămâne în atenția tuturor. Cum îți păstrezi echipa unită?

Alex Velea: Prin propriul exemplu. Ce am realizat în viața aceasta, am realizat prin seriozitate, multă muncă și unitate cu diverse persoane, repet, în anumite perioade ale vieții mele. Asta este, cercurile de prieteni se mai schimbă, dar atunci când ești cu oamenii alături de care lucrezi și alături de care faci bani, cu ei trebuie să fii în strânsă legătură, să dezvolți treaba asta până la nivelul unei familii. Mă rog, unii suntem mai maturi, aproape de 40 de ani, dar, având în jurul nostru o grămadă de puști, încerc să le insuflu treaba de unitate, de familie. Așa, lucrurile merg de la sine. 

Alex Velea, dezvaluiri despre relatia cu Antonia
Alex Velea, dezvăluiri despre relaţia cu Antonia

Alex Velea: „Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit” 

Să ne întoarcem puțin la relație. Este Alex Velea un bărbat gelos?

Alex Velea: Nu. Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit. La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul. Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbizul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti pentru că este clar că pot să apară gelozii. În cazul nostru, se pare că ne-am înțeles extraordinar de bine. Nu ne-am dat oricum motive de gelozie.

Acum aveți și copii. Cum arată o zi din viața voastră?

Alex Velea: Atunci când copiii sunt la noi, ținând cont că avem momente în care avem ședințe foto sau avem de mers pe la diverse emisiuni și podcasturi sau intervine munca mea la studio, pe care nu am cum să o întrerup, ne trezim pe la 6 jumătate. Copiii sunt cu Fortnite, joacă întruna, astfel că dimineața începe cu o rundă sau două de Fortnite. Dominic câteodată mănâncă și câteodată nu mănâncă micul dejun, Akim nici atât, el nu prea e cu mâncatul de dimineață. Mie îmi place să mănânc ovăz de dimineață pentru a avea energie la antrenament. Îi ducem la grădiniță, după care ne continuăm programul, mergem la antrenament. Apoi, mergem la studio sau la diverse ședințe foto. Aceasta este rutina noastră. Ajungem acasă pe la 8-9 și stăm împreună, vorbim, povestim despre cum ne-a fost ziua. 

Alex Velea și Antonia nu se gândesc să își mărească familia

Mai aveți timp de încă un copil? Este în plan?

Alex Velea: Dacă ne mai dați niște bani…(râde). Nu este cazul să mai avem. Deja a făcut 3 cezariene și nu este OK pentru peretele abdominal pentru a trece prin încă o cezariană.

Te gândești mereu la partenera ta de viață…

Alex Velea: Așa trebuie, așa am fost crescut. La fel am văzut în familie, tata a protejat-o și a ocrotit-o mereu pe mama, dar și viceversa, mama a avut mereu grijă de tatăl meu. Așa vreau să îmi educ și copiii. Este normal să fie așa într-o relație: respect, loialitate și susținere.

Ce face Maya (n.r. fiica Antoniei din relația anterioară)?

Alex Velea: O să vină săptămâna aceasta în România. Ce să facem, exact cum se întâmplă în familiile despărțite, copilul merge și la tată și la mamă. Avem o relație normală, lucrurile sunt pe un făgaș al normalității, ne convine situația aceasta. Suntem o mare familie fericită.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
5.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *