Cât poartă Cabral la picior. Sigur nu bănuiai, îi e foarte greu să își găsească pantofi pe măsura lui

Prezentatorul TV a avut parte de o situație total neașteptată
Cât poartă Cabral la picior. Sigur nu bănuiai, îi e foarte greu să își găsească pantofi pe măsura lui

Cabral le-a dezvăluit prietenilor de pe rețelele de socializare ce număr poartă la încălțăminte. Cunoscutul prezentator TV își găsește cu greu ceva de încălțat, însă recent i s-a întâmplat ceva total neașteptat.

Ce mărime poartă Cabral la încălțăminte: “Nu credeam că voi spune vreodată asta”

Cabral reușește cu greu să își găsească ceva de încălțat din cauza faptului că poartă o mărime prea mare. Prezentatorul de la Pro TV poartă încălțări de mărimea 48, însă zilele trecute a avut parte de o surpriză neașteptată. Și-a cumpărat o pereche de ghete care îi sunt mari! Nu credea că va spune vreodată asta, însă a fost nevoit să le doneze deoarece, deși erau numărul 48, nu i s-au potrivit. Cabral crede că sunt, de fapt, numărul 49.

“Update: S-au dat. Dar revin pe tema asta… 👍🏾❤️🤗

Lume, am ghetele astea Timberland. Sunt noi.

Și nu credeam că voi spune vreodată asta, dar… sunt prea mari! 😂😂

Dacă știți vreun om viu care s-ar bucura de ele… hai să i le punem în brațe.

Teoretic sunt 48. Dar cred ca sunt cel puțin 49. Că 48 am eu…”, a scris Cabral pe pagina sa.

Postarea lui Cabral a stârnit un val de reacții pe pagina sa

La scurt timp după ce a postat anunțul, Cabral s-a trezit cu o serie de glume la postarea sa. Oamenii s-au amuzat teribil, iar prezentatorul TV le-a răspuns în același stil, râzând de cele spuse de fanii lui.

“Lungimea tălpii pare să fie jumătate din înălțimea mea 😂 Port “35 da’ mi-e mare”, cred că fac câteva perechi de încălțăminte din ele, plus o fustă de piele, lungime maxi / Alea’s ghete? La dimensiunea asta, le vreau eu pentru un prieten pescar. El poartă 37, da’ sunt bune în loc de barcă. 🤣🤣 / Le vreau eu, îmi doresc să mă mut într-un apartament mai mare!”, sunt câteva dintre reacțiilor urmăritorilor lui Cabral.

Cabral revine la Pro TV după o pauză de câteva luni

După o pauză de câteva luni, Cabral revine la Pro TV, spre bucuria fanilor săi. Prezentatorul TV a dezvăluit că datorită oamenilor care au solicitat reîntoarcerea sa a decis să revină pe sticlă. Este vorba de emisiunea „Ce spun românii”. Începând de pe data de 6 martie, telespectatorii pot vedea din nou emisiunea de la ora 18:00, pe Pro TV.

„Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *