Cât poartă Cabral la picior. Sigur nu bănuiai, îi e foarte greu să își găsească pantofi pe măsura lui

Prezentatorul TV a avut parte de o situație total neașteptată
Cât poartă Cabral la picior. Sigur nu bănuiai, îi e foarte greu să își găsească pantofi pe măsura lui

Cabral le-a dezvăluit prietenilor de pe rețelele de socializare ce număr poartă la încălțăminte. Cunoscutul prezentator TV își găsește cu greu ceva de încălțat, însă recent i s-a întâmplat ceva total neașteptat.

Ce mărime poartă Cabral la încălțăminte: “Nu credeam că voi spune vreodată asta”

Cabral reușește cu greu să își găsească ceva de încălțat din cauza faptului că poartă o mărime prea mare. Prezentatorul de la Pro TV poartă încălțări de mărimea 48, însă zilele trecute a avut parte de o surpriză neașteptată. Și-a cumpărat o pereche de ghete care îi sunt mari! Nu credea că va spune vreodată asta, însă a fost nevoit să le doneze deoarece, deși erau numărul 48, nu i s-au potrivit. Cabral crede că sunt, de fapt, numărul 49.

“Update: S-au dat. Dar revin pe tema asta… 👍🏾❤️🤗

Lume, am ghetele astea Timberland. Sunt noi.

Și nu credeam că voi spune vreodată asta, dar… sunt prea mari! 😂😂

Dacă știți vreun om viu care s-ar bucura de ele… hai să i le punem în brațe.

Teoretic sunt 48. Dar cred ca sunt cel puțin 49. Că 48 am eu…”, a scris Cabral pe pagina sa.

Postarea lui Cabral a stârnit un val de reacții pe pagina sa

La scurt timp după ce a postat anunțul, Cabral s-a trezit cu o serie de glume la postarea sa. Oamenii s-au amuzat teribil, iar prezentatorul TV le-a răspuns în același stil, râzând de cele spuse de fanii lui.

“Lungimea tălpii pare să fie jumătate din înălțimea mea 😂 Port “35 da’ mi-e mare”, cred că fac câteva perechi de încălțăminte din ele, plus o fustă de piele, lungime maxi / Alea’s ghete? La dimensiunea asta, le vreau eu pentru un prieten pescar. El poartă 37, da’ sunt bune în loc de barcă. 🤣🤣 / Le vreau eu, îmi doresc să mă mut într-un apartament mai mare!”, sunt câteva dintre reacțiilor urmăritorilor lui Cabral.

Cabral revine la Pro TV după o pauză de câteva luni

După o pauză de câteva luni, Cabral revine la Pro TV, spre bucuria fanilor săi. Prezentatorul TV a dezvăluit că datorită oamenilor care au solicitat reîntoarcerea sa a decis să revină pe sticlă. Este vorba de emisiunea „Ce spun românii”. Începând de pe data de 6 martie, telespectatorii pot vedea din nou emisiunea de la ora 18:00, pe Pro TV.

„Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *