Cât timp mai vrea Andreea Esca să stea la pupitrul ştirilor de la Pro TV: „Locul e liber pentru orice candidat” EXCLUSIV

Andreea Esca ne-a oferit un interviu în exclusivitate despre cariera, familie, dragoste, dar şi ce planuri are pentru Paşte.

Andreea Esca a cucerit românii de la primele apariții, astfel că mulți o urmăresc cu sufletul la gură atunci când prezintă știrile de la Pro TV. Vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce ar spune dacă Alexia Eram, fiica ei, ar dori să îi ia locul de la pupitru. Aceasta a dat dovadă de multă modestie.

Ce educaţie a ales Andreea Esca pentru copiii ei

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Aceasta ne-a spus ce reprezintă iubirea pentru ea. Îndrăgita vedetă de la Pro TV a explicat că nu trebuie să uităm că toate lucrurile bune se fac prin dragoste.

„Cred că toate lucrurile bune se fac din iubire, așa că, indiferent prin ce perioadă a vieții trecem, trebuie să nu uităm să iubim.

De asemenea, știrista se bucură de o familie superbă, astfel că ne-am dorit să știm cum a insuflat anumite valori către copiii săi. Andreea Esca ne-a explicat că trebuie să trăim așa cum credem mai bine, căci toți micuții o să absoarbă ca un burete tot ce văd, înainte de a-și forma propria personalitate.

„Cred că nu trebuie să faci nimic special, copiii cresc într-o familie, în care absorb ca un burete tot ce se întâmplă. Într-un fel, bănuiesc că foarte mulți dintre copii sunt ca tine. Nu este precum ai preda un curs despre cum trebuie să fii, ci doar să trăiești așa cum crezi că este mai bine, iar copiii care cresc lângă tine vor imita, într-un mod, felul tău de a fi, până la un moment dat, când, desigur, fiecare are personalitatea lui”.

Cum percepe Andreea Esca popularitatea fiicei sale în mediul online

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se bucură, la rândul său, de o carieră aflată în plină ascensiune. Aceasta este extrem de cunoscută în mediul online și are parte de o comunitate care îi urmărește orice mișcare. Vedeta ne-a spus ce simte cu privire la acest subiect.

„Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere”.

„Mă emoționez când văd niște persoane pe care le plac”

Andreea Esca a intrat în inimile românilor încă de la primele apariții. Întrebată ce simte în momentele în care oamenii se emoționează când o văd, vedeta a mărturisit că și ea trece prin aceleași emoții atunci când observă o persoană pe care o admiră.

„Probabil că este și din acest motiv (n.r. datorită carierei sale de la pupitrul știrilor Pro TV), dar cred că și eu, la rândul meu, mă emoționez când văd niște persoane pe care le plac, deci consider că este ceva normal. E o emoție pe care o trăim fiecare, la rândul nostru, vis-a-vis de cineva pe care îl apreciem”.

Cât timp vrea să mai stea la pupitrul ştirilor de la Pro TV

Românii abia așteaptă să o privească pe Andreea Esca, aproape în fiecare seară, la pupitrul știrilor Pro TV. Vedeta ne-a explicat, atunci când a venit vorba despre continuitatea carierei sale, că nu există o limită. Aceasta consideră că, indiferent de vârstă, toată lumea poate continua o anumită profesie dacă există anumiți factori.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”.

Andreea Esca
Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România

Înainte de toate, Andreea Esca este o mămică dedicată. Întrebată despre ce ar fi făcut dacă fiica ei, Alexia Eram, și-ar fi dorit să îi ia locul, ea a dat dovadă de multă modestie. Vedeta a mărturisit că locurile sunt făcute pentru a fi date tuturor, astfel că orice candidat poate să ajungă la pupitrul știrilor Pro TV.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat (râde)”.

„Aș vrea să o protejez de tot ce e rău”

În același timp, trăim într-o lume în care mediul online este extrem de important, iar lumea își poate spune părerea, chiar dacă este bună sau rea. Alexia Eram a devenit, la rândul său, persoană publică. Andreea Esca îi oferă sfaturi și lecții de viață, însă are încredere în alegerile fiicei sale.

„Aș vrea să o protejez de tot ce e rău, dar, atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi. Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei”.

Ce o să facă Andreea Esca de Paște

Andreea Esca sărbătorește de două ori Paștele, alături de familie, ținând cont că unii apropiați sunt catolici, iar alții ortodocși. Vedeta ne-a mărturisit că se bucură, alături de rude, de bucate specifice Sărbătorilor Pascale.

„Asemenea tuturor românilor, avem tradițiile respective oricărei sărbători de Paște, avem cozonac, vopsim ouă, facem pască. Mai mult decât atât, facem de două ori Paștele pentru că unii suntem catolici, unii suntem ortodocși, tatăl meu este greco-catolic”.

„Tata făcea niște sacrificii imense ca să ne aducă miel”

Vedeta știrilor Pro TV și-a amintit de momentele de copilărie, în care tatăl ei făcea sacrificii pentru ca toată familia să se bucure de carne de miel. În trecut, era foarte greu să aduci anumite produse. Totuși, părintele Andreei Esca reușea să aducă zâmbetele pe fețele tuturor.

„Știu că petreceam în familie cum cred că face toată lumea și îmi era foarte drag de faptul că tata făcea niște sacrificii imense ca să ne aducă miel, pe vremea aceea nu era chiar un lucru ușor să ai carne de miel și carne în general la masă. Îmi amintesc că tata căra întotdeauna un miel, îl aducea din Constanța până la București și era foarte așteptat acest moment.”

Îți recomandăm și: „Neti Sandu, marcată de educaţia primită de la bunicii penticostali: „Mi-a fost foarte greu toată viața pentru că nimeni nu trăiește așa”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 45 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *