Cât timp va lipsi Cătălin Măruță de la Pro TV, de fapt. Mesajul emoționant transmis de soția lui, Andra

Cât timp va lipsi Cătălin Măruță de la Pro TV, de fapt. Mesajul emoționant transmis de soția lui, Andra

Cât timp va lipsi Cătălin Măruță de la Pro TV, de fapt. Przentatorul TV a fost supus astăzi unei intervenții chirurgicale la genunchi, după ce, vara trecută, în timp ce se afla în concediu, a suferit o ruptură de ligamente. El a anunțat în ediția de marți a emisiunii că astăzi se va opera și că va lipsi pentru o perioadă de pe micile ecrane.

Cât timp va lipsi Cătălin Măruță de la Pro TV

Începând de joi, emisiunea „La Măruță” este prezentată de Adela Popescu, cea care îi va ține locul colegului ei pentru o perioadă, până când Cătălin Măruța își va reveni. Cu o seară înainte de operație, prezentatorul TV s-a filmat alături de familie, iar fiica lui, Eva, a dezvăluit cât timp va lipsi de fapt acesta de pe micile ecrane.

Și vreau să vă spun ceva. Știți, el lucrează la PRO TV. Și 10 zile nu mai vine. Tati, dar în locul tău cine vine? Pavel Bartoș? Adela Popescu, care a cântat cu mami la operă”, a spus micuța.

Mesajul emoționant transmis de Andra în ziua operației

După ce și-a dus dimineață copiii la școală, Cătălin Măruță mers la spitalul unde era programată operația. Deși ar fi vrut să nu fie însoțit, prezentatorul TV nu a putut să o convingă pe soția sa, Andra, să rămână acasă.

„Am ajuns la spital printr-o intervenție, copiii sunt la școală, totul e în regulă. Mi-am dorit foarte mult să vin la această intervenție singur, să îmi fac bagajul, îl am pe undeva pe aici, și să vin mai ales singur, pentru că se stă doar o noapte.

E o intervenție în care îți face anestezie, toate cele, dar voiam să fiu doar eu, numai că, ce credeți?”, s-a întrebat prezentatorul, după care în cadru a apărut imediat Andra.

Artista și-a explicat imediat decizia de a-i fi alături partenerului ei de viață: „Tu ești iubit, trebuie să fii îngrijit. Cine îți umezește buzele după operație? Eu așa știu că se făcea, eu am născut, am fost așa. Eu trebuie să am grijă de tine. Cum aș fi stat eu acasă, iar el să fie la spital, să vină la operație singur? Tu ești al nimănui? Tu ești al meu. Eu vreau să fiu cu familia, dacă era ceva deschideam geamul și veneam și cu copiii pe aici”.

Andra a mărturisit, de asemenea, că la râdul ei a dus muncă de lămurire cu soțul său pentru a-l convinge că este necesar ca cineva să fie alături de el când trece prin momente dificile.

„Am dus o muncă de lămurire zilele astea, nu există. Eu am zis că merg cu el. El a zis că nu, că nu se poate. Mi-am făcut test PCR ca să pot să vin, i-am zis să vorbească cu doctorul că vreau să am grijă de el. Și dacă nu se poate am zis că stăteam în mașină, mai intram și întrebam asistentele să văd cum e”, a spus cântăreața.

Asistentele au reacționat și ele pozitiv atunci când au văzut că Andra îl însoțește pe soțul ei. Cătălin Măruță a povestit ce au spus cadrele medicale: „Ce bine, domnule Măruță că ați venit. A venit și Andra? Ce bine!”

„Trecem prin toate ținându-ne de mână”

În plus, artista a postat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își exprimă susținerea necondiționată față de soțul ei: „Trecem prin toate ținându-ne de mână”.

Postarea Andrei a adunat peste 50 de mii de aprecieri, iar artista a postat ulterior un mesaj și la secțiunea comentarii: De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna impreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână

Cum s-a accidentat Cătălin Măruță

În luna octombrie, Cătălin Măruță a povestit pentru Ego.ro cum s-a petrecut nefericitul episod în care și-a rupt ligamentele încrucișate.

„Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a explicat Cătălin Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *