Cătălin Bordea, părăsit de nevastă? Actorul ar fi trăit șocul vieții după ce s-a întors de la America Express

Ce s-ar fi întâmplat cât a fost plecat în America Express

Cătălin Bordea, părăsit de nevastă? Celebrul comediant ar fi avut parte de o surpriză atunci când s-a întors de la America Express. Soția l-ar fi părăsit, iar el s-ar fi străduit să o recucerească. Cum s-a terminat totul?

Cătălin Bordea, părăsit de nevastă? Ce s-ar fi întâmplat cât a fost plecat în America Express

Totul s-ar fi întâmplat în lunile în care Cătălin Bordea a fost plecat în America Express pentru premiul de 30 000 de euro pus la bătaie de Antena 1. Când s-a întors acasă, comediantul ar fi avut surpriza să vadă că soția lui nu mai este în casă.

”Femeia a luat-o razna, că ea se mută de acasă, că-și ia garsonieră cu chirie, chiar și-a luat. Și a influențat-o o bună prietenă a ei, o cântăreață”, a spus o sursă din apropierea celor doi pentru cancan.ro.

Când a văzut că Livia nu mai este acasă, Cătălin ar fi sunat-o și ar fi încercat să afle ce s-a întâmplat. Mai mult decât atât ar fi început să o recucerească pe tânăra brunetă, cumpărându-i flori și cadouri. I-ar fi reușit planul, căci s-au împăcat, potrivit imaginilor sursei menționate.

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit pe 18 august 2019. Totul s-a întâmplat în mare secret și abia după două săptămâni au dezvăluit că au făcut marele pas.

Cătălin Bordea ar fi câștigat America Express alături de Nelu Cortea

Potrivit gandul.ro, în marea finală America Express – Drumul Aurului, ar fi ajuns Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Marii finaliști și câștigătorii premiului de 30 000 de euro ar fi Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Drama pe care o ascunde Cătălin Bordea

Cătălin Bordea are o poveste de viață incredibilă. Inițial, mama lui, care avea pe atunci 16 ani, a vrut să facă avort, iar tatăl lui nici nu a vrut să audă de el. Până la vârsta de doi ani, când tatăl lui a fugit de acasă, comediantul a fost crescut de ambii părinți. Mai apoi însă a fost pasat de la unul la altul, iar tatăl său a decis să îl abandoneze într-un autobuz.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a mărturisit Bordea într-un interviu acum câțiva ani.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
6.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.