Cătălin Bordea și soția lui, Livia, au divorțat la notar. “Am avut un an greu”. Actorul a rupt tăcerea, cu ce probleme se confruntă în viața personală

Cătălin Bordea a redevenit burlac, după ce soția sa a decis să divorțeze
Cătălin Bordea și soția lui, Livia, au divorțat la notar. “Am avut un an greu”. Actorul a rupt tăcerea, cu ce probleme se confruntă în viața personală

Cătălin Bordea și fosta sa parteneră, Livia, au divorțat amiabil, la notar. În doar o lună, cei doi vor deveni complet liberi, fără obligații și vor putea face ce vor dori cu viețile lor. Totuși despărțirea pare să îl fi doborât pe comediant, care nu își mai vede capul de probeleme.

Cătălin Bordea și Livia aveau probleme în căsnicie de mai multe luni

După 10 ani de relație, Livia Bordea a decis să încheie relația cu îndrăgitul comediat. Cauza principală a separării ar fi un alt bărbat, în brațele căruia Livia și-a găsit alinarea în perioada în care Cătălin se afla în străinătate, pentru a participa la America Express. Când și-a dat seama că a fost trădat, oricât de mult ar iubi-o încă, Bordea a decis să semneze actele în fața notarului, fără să mai stea pe gnduri. Cei doi au la dispoziție 30 de zile în care se pot gândi dacă își vor mai da o șansă.

Într-un interviu acordat pentru Cancan.ro, Cătălin Bordea a mărturisit că are probleme personale foarte mari, însă nu are de gând să renunțe să lupte cu ele și nici nu vrea să se dezamăgească pe sine. În timp ce el se chinuie cu divorțul, mama sa suferă din cauza cancerului care a recidivat.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea pentru sursa citată.

Livia și Cătălin Bordea s-au căsătorit civil la doi ani de la începerea relației, iar în 2019 au decis să se căsătorească și religios. Au dat impresia unui cuplu solid, care nu poate fi distrus de o simplă aventură sau de greutățile vieții. Realitatea a fost, însă, alta, iar când Livia a părăsit domiciliul conjugal, șocul a fost cu atât mai mare pentru Bordea.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei”, ne dezvăluia un apropiat al actorului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *