Cătălin Botezatu a dezvăluit ce îl punea Bianca Drăgușanu să facă, la miezul nopții, atunci când erau împreună. În ce relație au rămas acum, detalii incredibile

Obsesia pe care o avea vedeta în perioada în care formau un cuplu

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2024

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au avut o relație care a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. Cei doi au rămas prieteni chiar și după despărțire, iar Bote spune că este dispus să o ajute indiferent de ce ar avea nevoie. Creatorul de modă a dezvăluit recent ce obsesie avea blonda și ce îl punea să facă în fiecare noapte.

Ce făcea Cătălin Botezatu pentru Bianca Drăgușanu, când erau împreună

Bote și Bianca au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. În perioada în care au fost împreună, paparazzii erau mereu pe urmele lor și cei doi apăreau frecvent în ziarele de scandal. Dacă pentru multe vedete acesta este un stres, ei bine Bianca se pare că se bucura din plin de atenția pe care o primea din partea presei tabloide.

De curând, Cătălin Botezatu a dezvăluit că fosta lui iubită era obsedată de expunere, astfel că îl trimitea să îi cumpere ziarele și revistele chiar când acestea ieșeau de la tipar. Bianca nu voia să treacă nicio zi în care să nu apară un articol despre ea, după cum susține creatorul de modă.

Citește și: Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani. Cum arăta vedeta la prima ei apariție tv și cine e bărbatul pentru care a participat la “Din dragoste” FOTO

”Mă punea să îi cumpăr reviste. La 12 trebuia să îi cumpăr toate ziarele. Dacă nu apărea în cel puțin două ziare se sinucidea, nu era bine. E o fată deșteaptă, frumoasă și face ce vrea”, a declarat Bote, la Xtra Night Show.

Cei doi au rămas în relații foarte bune după despărțire, astfel că dacă Bianca i-ar cere ajutorul, Botezatu nu ar ezita să i-l ofere.

”E o minunată. Eu i-am spus, dacă vreodată are nevoie de ceva, să mă sune, că mă duc. Dacă mâine ea îmi spune vino și ajută-mă și fă aia pentru mine, eu fac. Indiferent cu cine e”, a mai spus el.

Bianca și Bote, pe vremea când formau un cuplu

Cum a început relația lor

Într-un alt interviu, acordat în urmă cu ceva timp, Bote a povestit cum a cunoscut-o pe Bianca. Aceasta lucra ca fotomodel la vremea respectivă și a făcut o prezentare de modă pentru el, în Austria. Bote a remarcat-o și a invitat-o la o petrecere de lux. Atunci a știut că va fi ceva între ei.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Drăgușanu: “Nu trece cu nimic”. Vedeta a apărut cu ochii în lacrimi în fața fanilor

”Am întâlnit-o la Kitzbuhel, a făcut o prezentare pentru mine, iar seara am invitat-o să meargă cu mine la o mare petrecere de milionari, unde erau numai oameni cu bani și îmi aduc aminte că atunci când am intrat în încăpere cu ea, s-a făcut liniște.

Ăla a fost momentul în care am hotărât că ea va fi aleasa și va fi cea în care voi investi din toate punctele de vedere, ca și imagine în primul rând. Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere. Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase”, a declarat creatorul de modă, pentru WowBiz, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *