Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu se au ca frații, dar nimeni nu știe că nu și-au vorbit un an întreg. „Ne-am certat. Din vina ei că este foarte căpoasă” EXCLUSIV

S-au împăcat la mare, după ce Raluca și-a cerut iertare
Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu se au ca frații, dar nimeni nu știe că nu și-au vorbit un an întreg. „Ne-am certat. Din vina ei că este foarte căpoasă” EXCLUSIV

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au una dintre cele mai vechi prietenii din showbiz-ul românesc, iar de-a lungul timpului au devenit la propriu o familie, designerul fiind și nașul de botez al lui Alex, fiul Ralucăi. Cu toate acestea, între cei doi nu a fost mereu doar lapte și miere. De-a lungul deceniilor de prietenie, cei doi au mai avut discuții în contradictoriu și s-au și certat. Cătălin Botezatu a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro că, acum 20 de ani, au avut o ceartă mai aprinsă și nu și-au vorbit deloc timp de un an.

Cătălin Botezatu: ”Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit”

De fiecare dată când Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu se află în aceeași încăpere încep să curgă cuvintele de alint: „regele meu” sau „regina regească” sau alte declarații de dragoste, dovadă că între cei doi este mai mult decât o simplă relație de prietenie. Atât de bine se simt unul în compania celuilalt, încât nu se plictisesc nici dacă s-ar vedea zilnic. Cu toate acestea, ceea ce puțină lume știe despre cei doi este că, în urmă cu 20 de ani, cei doi au avut o dispută peste care nu s-a trecut așa ușor.

„Da, m-am certat cu ea. Nu am vorbit un an de zile. Acum 20 de ani ne-am certat și nu am vorbit. Din vina ei că este foarte căpoasă. O iubeam oricum și ea pe mine, dar asta e. După aceea ne-am împăcat”, ne-a povestit amuzat Cătălin.

”Ea știa că a greșit și eu fac orice pentru fericirea ei”

Iar Raluca Bădulescu a adăugat: „Hai că amândoi am făcut primul pas”. Chiar și după 20 de ani, Cătălin și-a adus aminte exact motivul pentru care s-au certat, însă a preferat să nu dezvolte subiectul, dar și faptul că Raluca a făcut pasul spre împăcare. „Tu ai făcut”, a spus Botezatu, în timp ce Raluca încerca să-și amintească dacă a fost sau nu așa.

„Eu am făcut? La mare ne-am împăcat”. „Ai zis: Știu că am greșit, asta e. Ea știa că a greșit și eu fac orice pentru fericirea ei. Absolut orice mi-ar cere. E prietena mea, i-am botezat copilul care acum are 20 de ani și a intrat la ASE. A intrat la facultate. L-am crescut toată viața. De fapt părinții ei care sunt niște oameni extraordinari ne-au crescut copilul. A ajuns copilul la facultate. Ne-am luat de o grijă”, i-a reamintit Cătălin Botezatu toată scena.

„Doamnă profesoară de franceză nu mă suporta pentru că semănam cu fostul ei soț”

Însă Raluca Bădulescu nu a fost mereu feblețea lui Cătălin Botezatu. Până să o întâlnească, avea periodic câte o iubire platonică pentru una dintre profesoarele de la școală. Celebrul designer ne-a mărturisit că încă din școala generală era îndrăgostit de profesoara de limba germană.

„Platonic vorbind. M-am îndrăgostit de profesoara de limba germană, de aceea vorbesc așa bine. Era foarte frumoasă. Acum nu vreau să se supere pe mine, eu cu limbile străine stau bine acum, dar în liceu am stat mai prost. Adică cu limba germană stăteam foarte bine pentru că profesoara era de-o frumusețe rară, blondă, nemțoaică la origine, era foarte frumoasă și de aceea am învățat germana ca lumea. Am învățat și limba franceză la fel de bine deoarece profesoara mă ura și indiferent de cât de bine vorbeam, îmi dădea tot timpul note foarte mici, ceea ce  producea un mare haos în familia mea. Mama mea își dorea numai note mari. Vorbim asta până în liceu. Atunci am apelat inclusiv la oameni din Ministerul Educației, vorbesc serios. Am făcut reclamații. Ce era să fac? Așa am aflat, într-un final, că această doamnă profesoară de franceză nu mă suporta pentru că semănam cu fostul ei soț. Nu mi-a cerut nimic să rezolvăm problema și a rămas așa o chestie și s-a răzbunat pe mine degeaba”, a mai povestit Cătălin pentru EGO.ro.

”Am avut niște profesoare superbe”

Însă, profesoara de germană nu a fost singura iubire platonică din timpul școlii a designerului. În paralel, nutrea aceleași sentimente și pentru profesoara de limba franceză, însă nu pentru cea pe care o avea la cursuri, ci la meditații.

„În același timp a trebuit să mă meditez, că mama a considerat că nu știu bine limba franceză. M-am meditat cu altă profesoară de limba franceză și mai frumoasă. Cea de germană era blondă, iar cealaltă roșcat-șaten, dar de o frumusețe rară. Am avut deci niște profesoare superbe. Am trădat-o un pic cu profesoara cu care făceam meditații. Ideea că mă duceam la meditațiile ei cu plăcere, nu cum mă duceam la matematică și fizică”, ne-a mai povestit amuzat Botezatu.

 

Iubirile lui platonice pentru profesoarele de la școală nu s-au oprit la germană și franceză, ci au continuat și în timpul liceului, cu profesoara de economie.

„Am avut-o și pe profesoara de economie. O iubeam. Ne lăsa să copiem. De câte ori aveam teze, îi puneam un Neckerman (n.r. celebră revistă de modă, din Germania, după care româncele se inspirau în a-și croi haine) sau o revistă de modă și ea se uita. E fashionistă și acum. Plus că eram preferatul ei”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.5 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *