Cătălin Botezatu taxează fără milă cele mai neinspirate ținute de la petrecerea VIVA: ”Ce-i cu șunculițele alea?”. Cui i-a dat însă notă maximă! EXCLUSIV

Ce spune despre Raluca Bădulescu, care în urmă cu câteva zile a anunțat divorțul
Cătălin Botezatu taxează fără milă cele mai neinspirate ținute de la petrecerea VIVA: ”Ce-i cu șunculițele alea?”. Cui i-a dat însă notă maximă! EXCLUSIV

Vedetele s-au întrecut în ținute, joi seară, pe covorul roșu, la Petrecerea ”Viva! 2022”: ”Viva la vida!”, desfășurată la Clubul Diplomatic din București. Cine a respectat dress code-ul ”Colors in your eyes” și cine s-a îmbrăcat total neinspirat ne spune celebrul designer Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru ego.ro. El a pus sub lupă cele mai îndrăznețe ținute și iată ce a ieșit.

Designerul Cătălin Botezatu a comentat, în stilu-i caracteristic, fără menajamente, ținutele unor vedete prezente la acest mare eveniment monden. De departe, cea mai șocantă rochie a avut-o Ruby, nonconformista solistă. Cătălin Botezatu o taxează în primul rând pentru faptul că nu a respectat dress-code-ul petrecerii:

”Ruby nu este pe temă, a vrut să șocheze, de fapt, ea în general este șocantă. Cred că este mult prea mult, având în vedere că este un eveniment monden. Rochia este foarte frumoasă, celebră, este de fapt o copie. Îi stă foarte bine, dar nu aici. O iubesc mult ca artist, dar a cam exagerat ieri”.

N-a iertat-o nici pe Maria Constantin, care susține că a slăbit: ”Nu arată că acum ar avea un abdomen cu pătrățele”

Cătălin Botezatu nu a iertat-o nici pe solista de muzică populară Maria Constantin, care susține că a mai slăbit, în ultima vreme, printr-o procedură revoluționară, de topire a grăsimii prin înghețare. A vrut probabil să se vadă rezultatele, astfel că a îmbrăcat o rochie care i-a lăsat la vedere abdomenul. Însă nu a avut o alegere inspirată:

”Este o rochie simplă, în partea de jos este pe ideea de pliseu, iar sus e pe ideea de eșarfă, nu e vreun doctorat într-ale stilului vestimentar. Poziția pe care o are nu arată că acum ar avea un abdomen cu pătrățele, iar acel lănțișor îi scoate în evidență niște șunculițe. Ce-i cu șunculițele alea?”.

Maria Constantin

Despre cel mai controversat invitat: ” Nu știu cine e acest nene. Este un ansamblu total nefericit”

Cătălin Botezatu a adus în discuție și apariția pe covorul roșu a unui personaj în jurul căruia s-a făcut vâlvă, prin stilul abordat:

”Nu știu cine este acest nene, apar în ultima perioadă tot felul de bloggeri, de vloggeri, de designeri sau de hairstyliști, există un segment, în care bărbații vor să iasă în evidență. Eu sunt de părere că bărbații trebuie să rămână bărbați, ca imagine, să nu fie chiar atât de efeminați. În cazul de față, de la bocăncei până la geantă și până la părul roșu, pare așa o fată cu părul de foc, este un ansamblu total nefericit. Ori mergea pe ideea efeminat total sau masculin-feminin. Ca o concluzie, nu este bine”.

”Soția lui Flick este o gravidă foarte frumoasă, arată foarte bine”

Cătălin Botezatu laudă însă ținuta soției lui Flick, care în curând va deveni mămică:

”Soția lui Flick este o gravidă foarte frumoasă, a respectat întocmai tema petrecerii. Sunt amândoi frumoși, haioși, ea are încă o siluetă de invidiat. Probabil că vor fi comentarii din partea altor designeri, dar, din punctul meu de vedere, ea arată foarte bine, a ales o ținută prin care să-și exprime bucuria că va fi mămică”.

Soția lui Flick

Cătălin Botezatu îi dă nota 10 Ralucăi Bădulescu: ”Este toată versaciană. A avut o stare de spirit bună”

Designerul a apreciat ținuta Ralucăi Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), care în urmă cu câteva zile a anunțat că divorțează:

”Raluca a arătat bestial, de nota 10, la eveniment. Este toată versaciană, cu sandale impecabile de la George ”Mineli”, curea și accesorii Versace, geantă marca Dolce, cu o perucă foarte frumoasă. A arătat impecabil, spectaculos. A avut și o stare de spirit bună, după anunțarea divorțului”.

Raluca Bădulescu

Despre : ”Cel mai elegant cuplu!”

Designerul și-a manifestat admirația și pentru cel mai frumos cuplu prezent la evenimentul monden cu ștaif, la care a participat toată crema show-biz-ului autohton:

”Mi-a plăcut mult și celebrul dansator Mihai Petre, foarte frumos, are un sacou de culoare lila, abordează culori îndrăznețe. Iar soția lui a purtat o rochie verde-brad. Cel mai elegant cuplu, cel mai frumos”.

Mihai Petre și soția lui

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.3 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *