Cătălin Cazacu, adevărul nebănuit despre relația cu Ramona Olaru: „De asta ne iubește Dumnezeu și lumea”. Ce se întâmplă între ei după zvonurile de despărțire. VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Cazacu a dus muncă de lămurire cu mama lui pentru a o convinge să nu mai sufere din cauza bârfelor

Cătălin Cazacu se numără printre acele persoane publice care, de-a lungul timpului, au ținut prima pagină a ziarelor, fie prin prisma relațiilor amoroase, a emisiunilor pe care le-a prezentat, reality-urile în care a concurat, sau performanțelor sportive. Nu de fiecare dată știrile despre el au fost pozitive, însă Cazacu și-a asumat fiecare acțiune. Ceea ce însă l-a deranjat de-a lungul timpului a fost faptul că mama lui s-a lăsat influențată de multe titluri apărute prin ziare. Cătălin Cazacu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a avut nevoie de mult timp pentru a o convinge pe cea care i-a dat viață să nu mai creadă absolut tot ce se scrie despre el.

”Vedetele sunt la Hollywood, care au cârci de bani, noi care muncim pe salarii suntem doar cunoscuți”

În ultima perioadă, viața amoroasă a lui Cătălin Cazacu a fost în atenția presei, apărând tot felul de articole: ba că se însoară, ba că se desparte, ba că nu mai vrea Ramona Olaru, actuala logodnică, să audă de el.

Din fericire, toate acestea au venit într-o perioadă în care Cazacu mărturisește că nu se mai lasă afectat de toate informațiile care circulă în mediul online.

„Zice lumea ce o vrea, eu tot pe a mea o țin. Ce să spun? Am avut la un moment dat o perioadă în care mai culcam urechea la ce spune lumea. Acum mă doare acolo în cuvântul ăla care începe cu C și se termină cu UR. Poate să zică ce o vrea, eu tot o iubesc pe Ramona. În rest, știi cum e vorba aia: lumea spune, noi te credem, dar nici tu să nu mai faci”, a declarat prezentatorul TV pentru EGO.ro.

El mărturisește că a ajuns în punctul în care a reușit chiar să o convingă și pe mama lui să nu-i mai caute numele pe Google și să nu se mai lase afectată de tot felul de știri.

„Nu mă mai caut pe Google de foarte mulți ani. Acum am reușit inclusiv să o fac pe mama să nu mai creadă ceea ce spun ziarele. A fost o muncă titanică, dar am reușit. I-am spus și ei chestia asta. Diferența e că noi doi suntem niște oameni naturali. Showbiz-ul sau toată lumea asta, pentru că până la urmă asta este, o lume de oameni care se cred cunoscuți, maxim asta putem fi, niște oameni cunoscuți, că în rest vedetele sunt la Hollywood, care au cârci de bani, noi care muncim pe salarii suntem doar cunoscuți. Toată lumea asta este făcută din oameni care pozează toată ziua. Eu când sunt trist, sunt trist, când sunt vesel, sunt vesel și atunci oamenii văd asta. Dar ăsta sunt, nu mă puneți acum să fiu altfel. Asta sunt, cu bune, cu rele, nu pot să mă prefac că sunt fericit și eu să pic din picioare. De asta ne iubește Dumnezeu și lumea”.

„De multe ori citește prostii, dar n-am ce să-i fac”

Părinții lui Cătălin Cazacu locuiesc în continuare la Timișoara, astfel că le este greu să verifice zilnic dacă fiul lor a făcut sau nu ceea ce se scrie despre el în ziare. Și, pentru că nu vor să-l deranjeze de fiecare dată când îi aud sau citesc numele pe undeva, aceștia preferă să sufere în tăcere, decât să-l sune și să-l întrebe dacă este adevărat sau nu, sau care a fost motivul pentru care a ajuns în această situație.

Mama lui Cătălin Cazacu
Mama lui Cătălin Cazacu

„Mama se încărca, o simțeam încărcată, după care îmi spunea. Simțeam că o ating. Mă doare. Mă dor chestiile astea. Pentru că de multe ori citește prostii, foarte multe prostii, dar n-am ce să-i fac. Am învățat-o. Până la urmă asta înseamnă să fii cunoscut. Adică ne place când e o coadă lungă de 100 de persoane și ușor-ușor ne băgăm pe lângă coada aia că ne cunoaște lumea, dar când se scrie de noi nu ne mai place. E cu bune și rele. Trebuie să le iei pe toate”, ne-a mai povestit Cătălin Cazacu.

„Nu cred că mă simt de adevarata mea vârstă, ceea ce cumva mă sperie”

Cătălin Cazacu își asumă însă toate acțiunile și modul de viață, mai precis își asumă faptul că este persoană publică și că este normal ca lumea să vrea să-l cunoască mai bine și să afle și alte lucruri despre el, nu doar cele pozitive.

Chiar dacă în momentul de față prezintă o emisiune matinală la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț, și este logodit cu Ramona Olaru, Cazacu mărturisește că, în fond, la bază, este sportiv și că i-ar plăcea să se scrie mai mult despre realizările lui în acest domeniu. Chiar dacă are 38 de ani, vârstă la care mulți sportivi de performanță încep să renunțe la carierele lor, Cătălin continuă să participe la competiții de motociclism.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru

”Eu sunt maidanez, știu să mă adaptez, știu să trăiesc și bine, știu să trăiesc și rău”

Cătălin Cazacu ne-a mărturisit că nu mai ajunge la Campionatele Europene și Mondiale, însă umblă cu veșnica lui rulotă de concurs, prin țară, pe la cele interne.

„Cum crești așa înveți. Am stat ani de zile în rulota aia. Ani de zile. M-am obișnuit. E foarte interesant cât de puțin îi trebuie unui om ca să trăiască, iar noi ne-am obișnuit. Eu sunt maidanez, știu să mă adaptez, știu să trăiesc și bine, știu să trăiesc și rău. Normal că îmi doresc să trăiesc în cel mai mare lux, dar știu să trăiesc și în rulotă. Nu te mint, dar de multe ori am avut condiții în rulotă mai bune decât în locurile în care am stat”, a mai povestit iubitul Ramonei Olaru pentru EGO.ro, completând că nu se simte pregătit să înlocuiască rulota veche cu una nouă, căci își face foarte bine treaba în continuare și în plus îl leagă și foarte amintiri frumoase.

„Este rulota cu care plecam noi la curse când făceam Campionatele Europene, când făceam Mondialele. Pe lângă că are așa o istorie și o tradiție, nici noi nu mai suntem tineri, nici ea nu mai este tânără. Dar pentru că acum facem Campionatul Intern și distanțele sunt mai mici nu mai avem nevoie de mare confort. E ok și asta. Bătrână, dar își face treaba. Ne facem treaba cu ea”.

De ce nu a fost cu fiul lui în prima zi de școală

De-a lungul timpului, Cătălin Cazacu a câștigat peste 400 de trofee, însă nu vrea să se oprească aici.

„Mai pot. Cum zice Giani (n.r. Giani Kiriță) și zic și eu: greu cu ăl bătrân. Încă merge. Încă sunt pe acolo. Nu știu cât o să mai pot. Chiar mă gândeam zilele astea că mă văd tânăr, mă și simt tânăr, nu cred că mă simt de adevarata mea vârstă, ceea ce cumva mă sperie. Nu știu cât mă sperie pe mine, dar o sperie pe Ramona enorm de mult. Dar în rest chiar îmi doresc să rămân tânăr și copil”, ne-a mai povestit Cătălin.

Pentru el, vârsta de 38 de ani este doar un număr, dovadă că nici acum nu conștientizează faptul că are un fiu aproape adolescent, în vârstă de 11 ani. Pentru el, Andrei este mai mult un partener de joacă.

„Mi s-a schimbat foarte tare viața și din timpul liber pe care îl aveam și făceam tot ce voiam, nu mai e așa. Am o emisiune în fiecare zi, de la 10 la 12, în direct, așa că de luni până vineri sunt lipit de București. Din păcate nu pot să merg cu fiul meu. O să înceapă singur școala și în timp trec să-l văd”, a mai completat Cazacu pentru EGO.ro.

 

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *