Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă la plajă. Cine este noua parteneră a prezentatorului, după despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă la plajă. Cine este noua parteneră a prezentatorului, după despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu își confirmă încă o dată renumele de mare cuceritor al showbizului românesc. Fostul campion la motociclism trece în viteză de la o domnișoară la alta, lăsând în urma lui doar fum și suspine. După despărțirea de Ramona Olaru, care s-a produs în urmă cu câteva luni, Cătălin Cazacu a fost văzut în compania mai multor frumuseți autohtone. Ultima cucerire a fostului sportiv este o blondă superbă. Cei doi s-au sărutat fără nicio reținere, în văzul lumii, pe o plajă de la noi. Iată cine este noua parteneră a prezentatorului TV.

Cătălin Cazacu, sărut pătimaș cu o blondă la plajă

După ce săptămâna trecută Cătălin Cazacu a fost surprins cu o domnișoară brunetă, în acest weekend a schimbat macazul și a ales o blondă. Frumoasă, focoasă, așa cum au fost mai toate cuceririle sale în ultimia perioadă.

Citește și: Imagini foarte rare cu fiul lui Cătălin Cazacu. Ipostaza care i-a înduioșat pe fani

Domnișoara misterioasă cu care fostul campion la motociclism a petrecut clipe de neuitat la malul mării pare complet vrăjită de acesta. Zâmbește la fiecare glumă a prezentatorului TV și se lasă sărutată pasional în văzul lumii. Niciunul dintre ei nu se ferește să își afișeze pasiunea pe care o au unul față de celălalt.

Iar acest lucru se poate observa în fotografiile făcute de paparazzi spynews, în care cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre. Vezi foto aici.

Potrivit sursei citate, pe noua cucerire a lui Cătălin Cazacu o cheamă Iulia. Până acum, fostul sportiv nu a dorit să facă nicio declarație despre noua iubită. Rămâne însă de văzut cât va dura relația dintre ei, având în vedere trecutul de mare cuceritor al prezentatorului TV.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Ramona Olaru nu-și mai dorește împăcarea cu Cătălin Cazacu: „A fost incredibil de rău”. Mărturisiri incredibile la Ego Life VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Cazacu, atac dur la adresa Ramonei Olaru

Ramona Olaru este deja istorie pentru Cătălin Cazacu, iar prezentatorul TV nu a suferit prea mult după despărțirea de asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. El a făcut de curând câteva declarații dure la adresa fostei sale iubite. Cătălin Cazacu o acuză, voalat, pe Ramona Olaru că l-ar fi scuipat.

„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!

Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!“, a spus Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

Luna trecută, Ramona Olaru a declarat că s-a întâlnit cu fostul ei partener și că ar fi vrut să îl salute, însă acesta nici nu s-a uitat la ea.

„Chiar l-am văzut mai devreme aici și am vrut să-l salut, dar nu s-a uitat. Eu sunt foarte bine, eu iert oamenii pentru că vreau să fiu liniștită în viața mea. Atâta pot ei”, spunea Ramona Olaru la „Xtra Night Show”, emisiunea de la Antena Stars.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *