Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea după plecarea de la Chefi. Banii, motivul despărțirii? Cu ce se ocupă acum: “Ăsta va fi marele meu ecran”

Fostul jurat de la Chefi la cuțite a fost dat în judecată de Antena 1.
Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea după plecarea de la Chefi. Banii, motivul despărțirii? Cu ce se ocupă acum: “Ăsta va fi marele meu ecran”

În toamna acestui an, trustul Intact anunța că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, au decis să nu mai participe la filmările noului show culinar. Mai mult de atât, reprezentanții postului de televiziune au hotărât să-i dea în judecată pe cei trei bucătari. Recent, Cătălin Scărlătescu a rupt tăcerea despre acest subiect delicat și a explicat cum au stat lucrurile, de fapt!

Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea după plecarea de la Chefi

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei bucătari a pornit în octombrie 2023, atunci când șefii trustului au anunțat public că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea nu vor mai face parte din noul sezon Chefi la cuțite. Aceștia au invocat că sunt prea obosiți pentru a mai continua, cu toate că între filmări a existat o pauză de jumătate de an.

”Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, se arată în comunicatul transmis de Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

Banii, mărul discordiei între Antena 1 și cei trei chefi?

În spațiul public s-a zvonit că plecarea celor trei ar fi fost legată de bani, însă Cătălin Scărlătescu a decis să rupă tăcerea despre scandalul momentului. Timp de șapte ani, cheful a făcut parte din emisiunea culinară de la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu a declarat că a rămas surprins când a aflat că a fost dat în judecată.

”Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vagă idee. Oficial, nu știu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanță, o să văd și eu ce pretenții au”, a spus chef Scărlătescu, pentru Cancan.ro. 

De asemenea, el a precizat din start că nici nu s-a pus problema banilor în tot contextul.

”Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a mai punctat fostul chef de la Antena 1.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce Antena 1 l-a dat în judecată. Cum se apără celebrul chef

Vrea să deschidă un restaurant

Cât despre planurile de viitor, Cătălin Scărlătescu vrea să se concentreze mai mult pe afacerea cu restaurantul său, pe care dorește să-l deschidă în viitorul apropiat.

”În momentul de față nu vreau nimic. Vreau să-mi dau drumul la restaurant și ăsta va fi noul meu ecran. Asta va fi noua mea scenă. Aici m-am apucat, cu niște prieteni din industrie, să facem niște chestii online, să facem o carte, niște rețete de călătorii. Ne apucăm să facem tot ce fac influencerii de pe planeta asta. Ne descurcăm singuri. Asta este viața mea privată, pe care nu mi-o poate lua nimeni”, a mai adăugat el.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *