Cătălina Grama, alias Jojo, împlinește 43 de ani. Cât de mult s-a schimbat actrița din adolescență până acum. Transformare fascinantă

Imagini de colecție de la începutul carierei

Scris de: Daoud Andra

22 Apr. 2024

Cătălina Grama a devenit cunoscută în showbiz, la începutul anilor 2000, cu numele de Jojo. La început, artista a cochetat cu muzica, după care s-a concentrat doar asupra carierei actoricești. Puțini își mai aduc aminte cum arăta actrița la debut.

Imagini de colecție cu Cătălina Grama la începutul carierei

Cătălina Grama poate spune, la 43 de ani, că este o femeie împlinită și o actriță de succes. Vedeta este căsătorită cu Paul Ipate și are doi copii, iar din punct de vedere profesional, cariera ei se află pe o pantă ascendentă. Artista a debutat în televiziune în anul 1995, la vârsta de 14 ani. La scurt timp după acel moment, s-a lansat și în muzică, alături de trupa U-nite.

La finalul anilor ’90, a căpătat din ce în ce mai multă popularitate, în calitate de prezentatoare a emisiunii pentru copii Kiki Riki Miki. În ceea ce privește muzica, cea mai cunoscută melodie a trupei din care a făcut parte Jojo este ”Roz”. Ulterior, vedeta s-a concentrat asupra carierei actoricești și a bifat numeroase roluri de succes în filme și seriale românești.

Vezi și: Ce sfat a primit Filip Munteanu, cel mai tânăr actor din Clanul, de la Cătălina Grama: “Mă înțeleg foarte bine cu ea!” VIDEO EXCLUSIV

Cele mai cunoscute dintre rolurile interpretate de ea sunt cele din filmele ”Poker”, în regia lui Sergiu Nicolaescu, ”Nașa”, ”Ultimul corupt din România” sau ”S-a furat mireasa”. În anul 2022, a obținut rolul principal în serialul ”Clanul”, de la Pro TV, unde joacă rolul Magdei.

”Când mă transform, devin personajul respectiv cu toate sentimentele lui, cu toate emoțiile lui, cu bune, cu rele, cu suferințe. Când plec după o zi întreagă când am avut de stat în pielea Magdei ore întregi, am avut secvențe dramatice una după cealaltă, să știi că plec destul de zdruncinată. Noi avem știința de a ne descărca! Sufăr pe bune, da! Îmi asum ceea ce se întâmplă în povestea ei, nu o privesc ca pe un șir de replici pe care trebuie să le spun, să le joc sau să le interpretez într-un anumit fel. Devin Magda imediat ce se spune: Acțiune! Intru, cumva, în viața ei și în tot ceea ce presupune acest caracter”, spunea actrița despre acest rol, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru EGO.ro.

Actrița sărbătorește pe platourile de filmare

S-a căsătorit a doua oară anul trecut

Pe plan personal, Cătălina Grama este la al doilea mariaj și are doi copii. În anul 2009, vedeta s-a căsătorit pentru prima dată, în secret. Are un băiețel pe nume Achim, din primul mariaj. După trei ani de căsătorie, Jojo a divorțat de primul soț, iar câțiva ani mai târziu și-a refăcut viața alături de Paul Ipate, care este tot actor.

Vezi și: Motivul pentru care Cătălina Grama refuză să-și ducă fiica la cursuri de modelling. Obiceiul pe care îl are cu Achim VIDEO EXCLUSIV

Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Zora, iar anul trecut au făcut pasul cel mare. Cătălina Grama a îmbrăcat rochia de mireasă în august 2023, iar ceremonia a fost una de vis. Actrița a schimbat trei ținute diferite în ziua cea mare și a avut alături familia, prietenii apropiați și copiii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *