Cătălina Ponor a născut. Prima imagine postată cu băiețelul. FOTO

Cătălina Ponor și soțul ei sunt în culmea fericirii
Cătălina Ponor a născut. Prima imagine postată cu băiețelul. FOTO

Cătălina Ponor a născut un băiețel perfect sănătos. Gimnasta a publicat pe rețelele de socializare o poză cu bebelușul și a transmis un mesaj emoționant către urmăritorii ei.

Cătălina Ponor a născut. Prima imagine postată cu băiețelul

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată. Gimnasta a publicat pe pagina sa o fotografie cu o mânuță a bebelușului transmițând că este extrem de fericită și consideră că a câștigat cea mai importantă medalie. De acum înainte, ea și soțul său vor începe o viață nouă, alături de bebeluș.

“Our everything! 💙 @bogdan_ristea_jianu #wedidit #bestmedalever 🥇 #ourlittlestar🎆”, a scris Cătălina Ponor în dreptul imaginii.

În scurt timp a primi sute de aprecieri și o mulțime de comentarii cu felicitări atât din partea apropiaților, cât și din partea fanilor săi.

Prima imagine cu băiețelul Cătălinei Ponor
Prima imagine cu băiețelul Cătălinei Ponor

A anunțat sarcina a mijlocul lunii august, de ziua ei: „Cel mai frumos și prețios cadou”

Pe 22 august, de ziua Cătălinei Ponor, a publicat pe rețelele de socializare o imagine prin care a anunțat sarcina. Gimnasta în vârstă de 35 de ani a primit cel mai frumos cadou de ziua ei. Încă de atunci mărturisea că bebelușul va reprezenta pentru ea cea mai strălucitoare medalie.

“A fost o zi specială. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viată mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si prețios cadou 🤩 Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! 💙👶 #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a scris Cătălina Ponor.

Când s-au căsătorit Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu la mijlocul lunii iunie. Gimnasta în vârstă de 33 de ani a purtat o rochie albă, scurtă, cu mâneci clopot și umeri goi, iar părul a fost coafat în bucle lejere, ușor prinse la spate. Machiajul a fost foarte natural. Petrecerea a avut loc într-un local de pe malul lacului Căciulați.

Cătălina Ponor, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice

Cătălina Ponor, în vârstă de 35 de ani, reprezintă una dintre cele mai cunoscute și importante gimnaste din România. Acesta s-a retras din activitate în anul 2017. Sportiva a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice. De asemenea, la Campionatele Mondiale are trei medalii de argint și două de bronz, iar la Europene are două de argint și trei de bronz.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *