Câte clase are Mădălina Ghenea, de fapt. Motivul real pentru care s-a întors pe băncile școlii la 34 de ani

Ce studii are, de fapt, vedeta.

Mădălina Ghenea se bucură de un succes răsunător peste hotare. A devenit o actriță celebră în Italia, țara în care s-a stabilit de mai mulți ani, dar are o carieră impresionantă atât în modelling, cât și în televiziune. Și la capitolul viață personală românca stă foarte bine. Ea se iubește de ceva timp cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov și pare că relația lor se îndreată către mult așteptata căsătorie. Însă chiar dacă acum este un adevărat star internțional, puțin sunt cei care cunosc aspecte legate de trecutul ei academic. Iată ce studii are, de fapt, Mădălina Ghenea și care a fost motivul pentru care s-a întors pe băncile școlii la 34 de ani.

Câte clase are Mădălina Ghenea, de fapt

Mădălina Ghenea este originară din Slatina, orașul unde a și absolvit primele trei cilcuri de învățămât. În timpul liceului, vedeta a schimbat mai multe insituții de învățământ, însă nu se știu exact motivele pentru care a ales să facă acest lucru.

Cert este că atunci când s-a înscris la Liceul „Ion Minulescu”, acolo unde a şi terminat, ea s-a dovedit a fi o elevă extrem de silitoare. Ea a absolvit cu media generală 9,59, iar profesorii au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. De departe, cel mai mândru de eleva sa a fost profesorul ei de limba română, care a mărturisit că vedetei îi plăcea foarte mult poezia, dar și proza, iar notele primite la materia sa au fost întotdeauna foarte mari.

Citește și: Drama nebănuită a Mădălinei Ghenea. Cine a hărțuit-o vreme de 6 ani: „Am fost foarte speriată”

Drumul vieții a purtat-o însă pe Mădălina Ghenea în cu totul altă direcție, nemaipermițându-i să își continue studiile. Ea și-a început cariera în domeniul modelingului încă de când avea doar 15 ani și a avut un succes răsunător, ajungând să aibă prezentări de modă pe cele mai importante podiumuri ale lumii.

Așa se face că, după terminarea liceului și în anii ce au urmat, vedeta s-a focusat mai mult pe profesia pe care o practica deja și datorită căreia a devenit cunoscută în întreaga lume.

Cu toate acestea, actrița nu a renunțat niciodată la visul de a-și continua studiile. În 2021, la 34 de ani, Mădălina Ghenea s-a înscris la facultate. Mai exact, ea a anunțat la vremea respectivă că s-a înscris la Universitatea Stranieri din Perugia. Ulterior a venit și confirmarea oficială a instituției, care a transmis că românca se numără printre studenții înscriși.

Universitatea la care s-a înscris Mădălina Ghenea oferă cursuri de limbă şi cultură italiană, lucru care pare că i se potrivește mănușă vedetei, dată fiind dragostea sa pentru această țară.

Mădălina Ghenea, extrem de fericită în brațele bulgarului Grigor Dimitrov

Viața amoroasă a româncei a reprezentat întotdeauna subiect de primă pagină pentru tabloide. Ea s-a iubit cu actori celebri, precum Leonardo DiCaprio și Gerard Butler.

Acum, focoasa brunetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov (foto). Iar relația lor pare să fie cât se poate de serioasă, având în vedere faptul că presa din țara vecină scrie tot mai multe despre o eventuală căsătorie între cei doi. Informațiile ar fi fost chiar confirmate, ce-i drept parțial, de câțiva apropiați ai cuplului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8.2 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *