Câte perechi de pantofi are Cristina Bâtlan, de fapt: “Am cel puțin 10 perechi din fiecare colecție!”. Regula peste care nu trece niciodată când vine vorba de încălțăminte VIDEO EXCLUSIV

Ce ascunde singura femeie de la Imperiul Leilor în dressingul său

Cristina Bâtlan se află la cârma brand-ului Musette și este singura femeie de la “Imperiul Leilor”. Fanii o îndrăgesc pentru modul în care își conduce afacerea, dar și pentru momentele din show-ul de televiziune. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a dezvăluit care este regula peste care nu trece niciodată atunci când vine vorba despre pantofii pe care îi are în garderoba sa. În plus, aceasta ne-a spus câte perechi de încălțăminte se pot găsi în propria ei locuință.

Ce regulă are Cristina Bâtlan: “Nu încalț alți pantofi!”

Cristina Bâtlan ne-a mărturisit că este cheltuitoare, mai ales atunci când vine vorba despre pantofi. Vedeta are acasă cel puțin 10 perechi din fiecare colecție lansată de brand-ul său. Totuși, aceasta a punctat că niciodată nu poartă încălțăminte semnată de altcineva:

“Sunt cea mai mare cheltuitoare! Am cei mai mulți pantofi în garderobă! Știți câți pantofi are colecția mea? 1.000 de perechi pe zi! Adică atâția pantofi producem noi la Musette. Eu nu încalț alți pantofi, port doar în exclusivitate marca Musette, în primul rând, din respect pentru clienții mei și în al doilea rând pentru că vreau să simt tot ce simt ei. În fiecare produs punem tot ceea ce știm mai bine! Am cel puțin 10 perechi din fiecare colecție. (n.r. acasă)”

Ce face de fiecare dată pentru clienții săi

Nu este un secret faptul că singura femeie de la “Imperiul Leilor” ține foarte mult la clienții săi. Astfel, Cristina Bâtlan ne-a mărturisit că se uită mereu la modelele vechi pentru a vedea cum pot să fie îmbunătățite perechile de pantofi. Ba chiar, încălțămintea ajunge, uneori, să fie reinterpretată:

“Am foarte multe perechi de pantofi și îmi place să revăd modelele vechi, să mă uit și să văd cum a evoluat tehnica, cum am evoluat în fiecare zi și în fiecare sezon mă îndrăgostesc iremediabil de câteva perechi, plec cu ele acasă! Pe unele le port des, pe altele le port mai puțin, dar după 2-3 ani cu siguranță un picior măcar ajunge înapoi în colecția noastră de discuții în fabrică și revizuim, readaptăm și reinterpretăm un model care este ADN Musette.”

Citește și Ce studii are Cristina Bâtlan, singura femeie de afaceri de la Imperiul Leilor. “Școala mi-am făcut-o înaintea internetului”

Ce sandale i-a cumpărat iubitul ei

Mai mult, Cristina Bâtlan ne-a mărturisit că a purtat la evenimentul anual Luxury o pereche de sandale cumpărate chiar de iubitul său, de la Musette. Vedeta a explicat că a mers alături de partenerul său la cumpărături când perechea de încălțăminte i-a captat atenția:

“De exemplu, sandalele acestea sunt cumpărate de iubitul meu, mi le-a cumpărat chiar de la Musette! El își cumpăra ghete și eu m-am uitat la aceste sandale. M-a întrebat: “De ce nu le iei?”. Erau din outlet și sandalele acestea le-am făcut acum 3 colecții. I-am zis: “Da, pe acestea chiar nu le aveam acasă!”. Așa că am plecat cu ele! Sunt impecabile, comode, pot să stau cu ele toată viața!”

Citește și Afacerea pe care Cristina Bâtlan a ales-o la Imperiul Leilor și cu care a dat lovitura. „Vom deveni unul dintre cei mai importanți producători din România” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop 28 Iulie 2024. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși...
Horoscop Zilnic Duminică 28 Iulie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *