Afacerea pe care Cristina Bâtlan a ales-o la Imperiul Leilor și cu care a dat lovitura. „Vom deveni unul dintre cei mai importanți producători din România” VIDEO EXCLUSIV

Cristina Bâtlan declară că nu regretă nicio investiție făcută

Emisiunea ”Imperiul Leilor” revine la Pro Tv cu sezonul numărul patru, sezon cu totul diferit față de ceea ce s-a difuzat până acum, căci vor fi mai mulți antreprenori care vor investi în afacerile celor care le cer ajutorul. Cristina Bâtlan este în continuare singura femeie care ocupă fotoliu de investitor, dar și printre veteranii formatului, însă una dintre cele mai aprige „leoaice”. Femeia de afaceri a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că speră ca și anul acesta să facă cele mai bune investiții, mai ales că de-a lungul timpului a demonstrat că știe cum să aleagă domeniile în care să-și plaseze finanțele.

Cristina Bâtlan, detalii din culisele noului sezon „Imperiul Leilor”

Încă din primul episod al sezonului patru, Cristina Bâtlan se face remarcată în rândul investitorilor de la Imperiul Leilor. Fiind în continuare singura femeie de afaceri din emisiune, însă de această dată este în competiție cu mai mulți antreprenori, aceasta încearcă unele strategii pentru a-și atinge obiectivele, dar și pentru a se amuza în același timp.

”Nu știu dacă sunt șefa leilor, însă m-am simțit protejată de ei și chiar am de învățat în fiecare secundă. Fiecare leu are experiența lui și vede că facem business pe banii noștri. Adică suntem prieteni atunci când este cazul, dar știm să ne și apărăm interesele foarte bine”, ne-a povestit amuzată Cristina Bâtlan, care subliniază faptul că știe cum să ”atace” astfel încât niciunul dintre cei șapte bărbați să nu se simtă lezați.

”Să știi că am această șansă de a fi creativă și creativitatea mea și modul meu de a gândi, adică nu gândesc niciodată exact cum se așteaptă cineva, mă ajută să-i suprind și să îi pun în corzi de fapt, să fac alianțe și să le fac astfel încât să nu-i deranjez pe cei care sunt în afara alianței”.

”Noi, ca lei, ne-am făcut practic treaba”

Nu de puține ori investitorii din cadrul show-ului au declarat că nu numai că nu sunt remunerați pentru prestația lor din emisiune, dar banii pe care îi investesc sunt din conturile lor. Singurul avantaj din punctul lor de vedere este acela că emisiunea le oferă posibilitatea să intre în legătură directă cu oameni care au idei foarte bune de afaceri sau au deja afaceri în dezvoltare și care au nevoie de ajutor pentru a transforma totul într-un business de succes.

Deși în acest domeniu nu este nimic sigur și multe afaceri sunt și în pierdere, nu numai în câștig, Cristina Bâtlan declară că nu regretă nicio investiție făcută, cu atât mai mult cu cât a avut fler și multe dintre asocierile ei au avut impactul dorit. Una dintre afacerile în care Cristina Bâtlan a crezut este cea a lui Eduard Fariseu, un tânăr antreprenor care produce peleți și brichete din rumeguș pentru încălzirea locuințelor.

Afacerea de la Imperiul Leilor cu care a dat lovitura: „Am avut și noroc”

Anul trecut, ea și Dr Warga Enayati au crezut în această idee de viitor și au pus împreună suma de 250.000 de euro în schimbul a 25% din afacere. Asocierea s-a făcut pentru a pune pe picioare o nouă linie de producție, mai eficientă, iar după un an de când au bătut palma, Cristina Bâtlan declară că și-au atins obiectivele.

”Împreună cu Wharga am investit într-un business foarte tare legat de zona asta de lifestyle să spun pentru că încălzirea și protejarea mediului fac parte din viața noastră. Am investit într-un business cu peleți. Vom deveni probabil unul dintre cei mai importanți producători de peleți din România, însă ce pot să vă spun așa, ce veste bună să vă dau, este că toată producția, pe anul acesta și pe următorii trei ani este vândută. Adică noi, ca lei, ne-am făcut treaba practic. Am avut și noroc, dar știi cum e, norocul ți-l mai dă Dumnezeu după suflet. Adică și eu și Wharga am avut noroc să investim într-un business care este protejat de criza pe care a produs-o războiul”, ne-a povestit foarte încrezătoare femeia de afaceri.

Vezi și – Cristina Bâtlan are o casă japoneză. Cum trăiește cunoscuta jurată de la Imperiul Leilor: “Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea pe care să mă așez în casă” VIDEO EXCLUSIV

„Business nu poate să facă toată lumea”

Nu este primul business care crește cu ajutorul investițiilor făcute de Cristina Bâtlan, iar cei care o urmăresc pe site-urile de socializare, în special pe platforma Tik Tok unde este din ce în ce mai activă, pot regăsi și alte business-uri pe care femeia de afaceri le-a găsit cu ajutorul ”Imperiul Leilor” și pe care a reușit să le aducă la un alt nivel.

”Trebuie să demonstrezi că să faci social media este un talent și că este un job în sine, iar atunci când ești antreprenor în serie, ce mai contează un job în plus sau un job în minus. Dar business-ul într-adevăr este greu și business nu poate să facă toată lumea, însă eu din postura mea de creativ am vrut să demonstrez echipei mele că pot să mă ocup singură de contul meu și să fiu un exemplu în fața tinerilor din departamentul meu. Șeful departamentului de marketing la Musette are 18 ani și eu sunt mentorul lui, chiar dacă am 50”, a mai povestit Cristina Bâtlan pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *