Cristina Bâtlan are o casă japoneză. Cum trăiește cunoscuta jurată de la Imperiul Leilor: “Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea pe care să mă așez în casă” VIDEO EXCLUSIV

“Am o casă japoneză, trăiesc complet diferit de toți oamenii din România”
Cristina Bâtlan are o casă japoneză. Cum trăiește cunoscuta jurată de la Imperiul Leilor: “Nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea pe care să mă așez în casă VIDEO EXCLUSIV

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette și jurată la ”Imperiul Leilor” (PRO TV), ne-a vorbit despre casa în care locuiește, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro. Superba ”leoaică” și-a construit o locuință japoneză, fără a avea mobilă la înălțime sau vreo canapea unde să stea pentru a se odihni. Mai mult, ea a adunat din toată lumea mirodenii pentru a putea să își gătească numeroase bucate delicioase, fiind vegană. Aceasta a povestit și ce face fiul ei, pe care îl adoră, ori de câte ori jurata este plecată.

Cristina Bâtlan, adepta unui stil inedit de viață

Pe lângă povestea de viață impresionantă pe care o are și ambiția care a făcut-o să devină una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, Cristina Bâtlan are un stil de viață inedit. Ea a împrumutat obiceiurile alimentare din locuri pe care le-a vizitat, punctând că, ori de câte ori călătorește, nu își dorește să fie un simplu turist. Mai mult, aflată la evenimentul de lansare al numărului de toamnă A List Magazine, aceasta ne-a vorbit și despre viața de mămică, menționând că este cea mai bună prietenă a fiului său.

Reporter Ego: Vă știm leoaică, vă știm femeie de afaceri. Cum sunteți însă acasă, când nu vă vede nimeni?

Cristina Bâtlan: Sunt un om normal, ca toată lumea. Sunt un om care este gata să ajute și să participe în alte proiecte, să ajute alte femei. În principiu, femeile vin către mine cu multe proiecte, cu multe cereri și îmi place să văd cum se dezvoltă, cum cresc și cum au încredere în ele. Eu cred că fiecare femeie e valoroasă și fiecare femeie poate face un proiect de succes. Acasă, nu știu, gătesc, fac yoga, beau ceai. Am o casă japoneză, trăiesc complet diferit de toți oamenii din România.

“Am obiceiuri alimentare din locurile pe care le-am iubit cel mai mult”

Reporter Ego: Casă japoneză? Vreau să aud mai multe.

Cristina Bâtlan: Am o casă japoneză, nu am mobilă la înălțime, nu am nicio canapea pe care să mă așez în casă. Am o bucătărie impecabilă, utilată, aproape profesională pentru că, fiind vegană, trebuie să gătesc. Am călătorit în toată lumea și de peste tot am adus mirodenii, asta legat de bucătărie. Am obiceiuri alimentare din locurile pe care le-am iubit cel mai mult și cred că într-o viață anterioară, poate, dacă asta ar fi existat, am fost asiatică pentru că sunt foarte atașată de cultura japoneză, chineză, taiwaneză. Adică în zona de Asie pură, acolo mă simt foarte bine. Acum, cred că vorbesc despre asta pentru că am dor de Asia, în octombrie plec la Seoul, la cel mai mare târg de skincare. Apoi, o să vă povestesc, cred că o să fie superb. De 3 ani nu am ieșit din România în Asia, doar în Europa am circulat.

Reporter Ego: Mi se pare inedit faptul că ați adus conceptul în propria casă din România.

Cristina Bâtlan: Atunci când îmi place ceva și simt că mă reprezintă, vreau să trăiesc intens acel moment și asta fac ori de câte ori călătoresc. Nu plec nicăieri să stau 3 zile, plec să stau 2 săptămâni, să trăiesc cu comunitatea locală. Îmi închiriez casă, vreau să stau într-un cartier cunoscut, unde oamenii au activitate. Vreau să văd de unde își cumpără mâncarea, cum își trăiesc viața, cum se duc la teatru, cum petrec timpul. Așa știu dacă vreau să trăiesc în acea țară sau nu. Cred că așa experimentez. Nu pot să mă duc să fiu un simplu turist, nu îmi place, mi se pare o poluare inutilă să călătorim, să bifăm 3 muzee, să avem liste și să venim mai obosiți decât am plecat.

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan

Nu se gândește să se mute din România

Reporter Ego: Vă gândiți la vreo mutare în Asia la un moment dat?

Cristina Bâtlan: Nu mă gândesc la mutare, dar știu care ar fi țările în care aș putea să trăiesc din această secundă. Am prieteni peste tot, la fel de mulți cum am în România, oameni foarte valoroși, care mă ajută. Vreau să vă spun că prietenii mei sunt niște oameni care, dacă mă sună oricând, eu spun: “Da, sunt cu voi! Fac orice pentru voi, vă ajut!”. Ei, la rândul lor, fac la fel pentru mine. Asta consider că este prietenie, nu un om care se programează să îți facă o vizită și se formalizează foarte mult. Mi se pare că prietenia este o chestie umană, simplă, chiar foarte simplă.

Reporter Ego: Ce părere au avut cei dragi când ați zis că vreți să aveți casă japoneză?

Cristina Bâtlan: Cea mai tare reacție a fost a fiului meu, care, cum plec de acasă, începe să mute mobila. Dacă plec mai mult de o săptămână, tot ce era sus e jos, tot ce era jos e sus, îmi ia 4 zile să pun la loc lucrurile în casă. Scoate tablourile de pe pereți ca să își proiecteze ceva. În camera unde e televizorul își pune o canapea și tot așa. Deci întotdeauna am surprize, dar îmi place că atunci când vrea să facă ceva, chiar face și nu mai stă să mă întrebe, să aibă un consultant și tot așa. Pur și simplu își îndeplinește dorința. Noi le punem la loc după și asta e. Țin minte că eu, când eram copil și îmi era dor de bunici, mă jucam cu sora mea, făceam bagaje și ziceam că mergem la bunici. Imitam trenul sau mașina și ne făceam mâncare la pachet, o mâncam în camera și așa mai departe. Adică, vorbim de jocuri care îți dau stări emoționale superbe și care creează experiențe și asta mi se pare cel mai frumos.

Ce spune despre viața de mămică. Fiul ei a pornit propria afacere

Reporter Ego: Cum sunteți ca mămică?

Cristina Bâtlan: Îl iubesc pe fiul meu și cred că sunt cea mai bună prietenă a lui, așa că el știe totul despre mine și eu știu totul despre el. E minunat. Și-a început propriul business, ne vedem mai puțin acum pentru că îi place să aibă timp cu prietenii lui. Eu, de câte ori îl chem acasă și îi spun: “Știi, este deja ora 12!”, el spune: “Mama, tu când erai de vârsta mea, la ce oră veneai?”, “Ai dreptate Adi, poți să rămâi”.

Reporter Ego: Acum că și-a început propria afacere, bănuiesc că îi dați sfaturi.

Cristina Bâtlan: Îmi cere sfaturi, îl ajut, îmi face câte o prezentare. Aseară mi-a făcut o prezentare pe proiector, în casă. A fost super formală. Mi-a plăcut foarte mult, îl las să experimenteze singur, nu vreau să îl împing de la spate pentru că în viață toți suntem singuri și până la urmă avem impresia că suntem în lume, că ne ajută oamenii, că sunt cu noi. Dar, până la urmă, fiecare alegere pe care o facem, o facem în fiecare moment și atunci suntem singuri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.8 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *