Cel mai frumos cadou primit de Cristina Bâtlan, antreprenoarea de la Imperiul Leilor: „A fost foarte frumos!”. Ce surpriză colosală a trăit VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost surprinsă

Cristina Bâtlan nu mai are nevoie de prezentare, fiind singura femeie de la Imperiul Leilor și cea care se află în spatele unui brand imens de accesorii și încălțăminte. În exclusivitate pentru Ego.ro, aceasta ne-a vorbit despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată. Se pare că apropiații săi știu exact ce își dorește și reușesc să o surprindă plăcut de fiecare dată!

Cristina Bâtlan, despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit

Cristina Bâtlan ne-a mărturisit că s-a bucurat enorm în momentul în care cineva i-a dăruit un rucsac de la propriul brand. Investitoarea de la Imperiul Leilor a trăit experiența pe care o au clienții săi atunci când aleg să comande online. Ulterior, ea a mai avut parte de o surpriză, atunci când un necunoscut i-a oferit în dar o pereche de pantofi Musette:

“Apropiații mei îmi fac cadouri de la Musette! Cel mai frumos cadou pe care l-am primit în toată viața mea a fost un rucsac Musette! Am zis: “Doamne, omul acesta mă cunoaște atât de bine încât știe că eu apreciez ce face echipa mea!”. Chiar mi-a plăcut că mi-a oferit experiența pe care o au clienții noștri atunci când primesc un colet online!

Mi-a făcut o comandă online. Am primit-o online, a fost foarte frumos, chiar de ziua mea! Apoi, am avut un client în magazin care mi-a oferit o pereche de pantofi roșii. Sunt pantofii pe care i-am inventat eu, pe care îi port, am câteva perechi deja! Mi-a dăruit o pereche de pantofi, fără să știu cine e! A semnat ceva ilizibil.

Iubesc foarte mult să primesc cadouri de la mine! Cine mă cunoaște cu adevărat știe că îmi iubesc foarte mult echipa! Ceea ce face echipa mea port cu drag și cu mândrie! Nu le fac eu personal, suntem o echipă și toți lucrăm la aceste proiecte!”

Citește și Ce planuri are Cristina Bâtlan, singura femeie de la Imperiul Leilor, la câteva luni de la logodnă: “Unde este logodna, apare și nunta!” VIDEO EXCLUSIV

De unde cumpără cadouri pentru cei dragi

În același timp, Cristina Bâtlan ne-a mărturisit că mereu face cadouri serioase, care rezistă în timp, astfel că alege obiecte de la propriul brand pentru a le oferi daruri apropiaților. Singura femeie de la Imperiul Leilor ne-a dezvăluit ce spune de fiecare dată sora ei despre afacerea pe care o are:

“Dacă vrei să faci cadouri pe care oamenii să le iubească și să le poarte, alegi produse Musette! Sora mea spune: “Dacă ai de făcut un cadou la un Minister, la o școală și iei o geantă Musette, nu dai greș! Te ține minte omul respectiv toată viața!”.

Nu aș face cadou lucruri care dispar foarte repede! Fac cadouri serioase și da, iubesc să fac cadouri de la Musette! Normal! (n.r. toți apropiații o să primească cadouri de la brand-ul ei)”

Citește și Câte perechi de pantofi are Cristina Bâtlan, de fapt: “Am cel puțin 10 perechi din fiecare colecție!”. Regula peste care nu trece niciodată când vine vorba de încălțăminte VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *