Câți bani a câștigat Anamaria Prodan pentru apariția de la America Express 2023. A vrut ca toată lumea să afle de la ea

Impresara a avut o apariție de zile mari
Câți bani a câștigat Anamaria Prodan pentru apariția de la America Express 2023. A vrut ca toată lumea să afle de la ea

Anamaria Prodan a avut parte o experiență inedită la America Express-Drumul Soarelui. Vedeta a fost alături de echipa lui Romică Țociu și a fost nevoită să treacă prin momente de neuitat. Deși ea a sosit în competiție cu titlu de „handicap”, impresara a fost de mare ajutor echipei Romică și Cătălin Țociu! În plus, mulți s-au întrebat câți bani a câștigat Anamaria Prodan pentru apariția de la America Express 2023.

Câți bani a câștigat Anamaria Prodan pentru a apărea la America Express 2023

Update 11 decembrie, ora 15.46. Anamaria Prodan nici nu a confirmat, nici nu a infirmat suma de 50.000 de euro, ci a ținut să precizeze că apariția ei nu este „ieftină deloc”. De asemenea, vedeta a negat că ar fi primit 2.500 de euro pe zi.

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. Eu pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!”, a spus Anamaria Prodan pentru Click!.

Știrea inițială: În ediția de luni seară, 4 decembrie, la America Express 2023 a început etapa a șaptea pe Drumul Soarelui, ultima din Ecuador înainte de trecerea în Argentina. Șase echipe au mai rămas în competiția de la Antena 1, iar echipa salvată la finalul etapei trecute, Romică și Cătălin Țociu, a avut parte de o surpriză de proporții.

Cea care li s-a alăturat în aventura America Express a fost Anamaria Prodan. Impresara a venit pe post de ‘handicap’ pentru echipă.

prodan
Anamaria Prodan a participat la America Express/ foto: instagram

„Eu cred că Ana a venit să ne ajute”, a afirmat Romică Țociu, după ce Anamaria Prodan a apărut la America Express.

„Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt.”, a comentat și vedeta, potrivit Observatornews.ro.

Citește și: Anamaria Prodan cântă „Soarele Meu” la o înmormântare, în ultimul videoclip al lui Theo Rose. Mesaj către Reghe? “Ti-am dat bani, ți-am luat mașină” VIDEO

Impresara a primit o sumă frumușică

Marți seară, 5 decembrie, telespectatorii o vor putea vedea prin ce experiențe a trecut Anamaria Prodan, alături de cei doi. Ea a fost nevoită să doarmă în condiții extreme. Anamaria Prodan știa că va avea parte de probe grele, dar nu se gândea că va fi atât de dificil.

„N-am văzut, n-am visat și nici n-o să mai văd cât trăiesc așa ceva. Asta nu era o casă, era un loc părăsit”, a fost reacția ei.

„Anei i-a fost frică să deschidă și frigiderul ca să nu sară ceva de acolo. Eu cred că Ana a trăit cea mai groaznică noapte din viața ei”, a povestit și Romică Țociu.

Pentru a merge la America Express, Anamaria Prodan ar fi primit suma de 2.500 de euro. De asemenea, ei i s-a asigurat cazarea, mâncarea și transportul pentru a apărea o etapă în show-ul televizat de la Antena 1.

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan la nunta cu fostul soț. Zici că e altă persoană, cu greu o recunoști! FOTO

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *