Câți bani a câștigat Irinel Columbeanu, după lansarea cărților sale. Nu s-a sfiit să recunoască asta

Este sau nu mulțumit Irinel Columbeanu de banii câștigați după publicarea cărților?
Câți bani a câștigat Irinel Columbeanu, după lansarea cărților sale. Nu s-a sfiit să recunoască asta

Irinel Columbeanu a lansat în ultimii ani două cărți despre viața sa. Cea mai recentă a fost dată spre vânzare la începutul acestui an, iar acum fostul milionar a dezvăluit câți bani a câștigat după lansarea celor două cărți.

Câți bani a câștigat Irinel Columbeanu, după lansarea cărților sale

Irinel Columbeanu a adunat de-a lungul celor 65 de ani o mulțime de experiențe. În trecut a fost văzut în compania multor femei frumoase, locuia într-o casă de vis și conducea mașini extrem de scumpe. A fost căsătorit cu Monica Gabor, mai tânără cu 30 de ani decât el, dar au divorțat cu mare scandal. La finalul lunii octombrie 2020 a pierdut și fabuloasa vilă în care locuia, în urma unui incendiu. De atunci locuiește cu chirie. Toate aceste povești ale sale au fost așezate în cele două cărți pe care le-a publicat. Acum însă, s-a aflat câți bani a câștigat Irinel Columbeanu după lansarea celor două cărți ale sale. Prețul acestora este de 50 de lei.

„Da, am primit. Ceva infim. O sumă mediocră”, a spus Irinel Columbeanu pentru viva.ro.

Irinel Columbeanu va merge în America la fosta soție și la fiica lor

Irinel Columbeanu va merge anul acesta, de sărbători, în America, acolo unde locuiesc fosta soție și fiica lor, Irina. Fostul milionar va sta în casa actualului soț al Monicăi Gabor și a făcut declarații cu privire la relație pe care o au în prezent.

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r- Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2011

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți în perioada 2006 – 2011. Au devenit atunci părinții Irinei. Divorțul din cei doi a fost unul cu scandal, existând acuzații de ambele părți. Dacă inițial Irina, fiica lor, a rămas la tată, aceasta a decis în 2018 să se mute la mama ei, în Statele Unite. În prezent cei doi foști soți sunt în relații bune, comunicând des cu privire la fiica lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *