Câți bani a dat Elena Udrea pe cel mai scump obiect din garderobă. Denise Rifai a crezut că nu aude bine

Elena Udrea: "Cred că orice femeie are această pasiune"

Elena Udrea este cunoscută, pe lângă politică, și pentru pasiunea pe care o are pentru modă. În urmă cu mulți ani era una dintre clientele fidele ale unor branduri de top. În cadrul emisiunii lui Denise Rifai s-a aflat câți bani a dat Elena Udrea pe cel mai scump obiect din garderobă.

Câți bani a dat Elena Udrea pe cel mai scump obiect din garderobă

Elena Udrea a ieșit în evidență de-a lungul anilor și datorită stilului său vestimentar: haine, pantofi și genți scumpe. Fostul ministrul a dezvăluit în cadrul emisiunii moderată de Denise Rifai cât a plătit cel mai mult pentru un obiect vestimentar. Elena a recunoscut că a plătit zeci de mii de euro pentru diferite obiecte din garderobă.

„Da, probabil că tot așa, o poșetă trebuie să fie cel mai scump obiect. Știți, sunt femei care încearcă să spună despre lucrurile lor că sunt mult mai scumpe decât sunt și altele care încearcă să spună, domne, nu sunt așa de scumpe. Da, e o pasiune. Cred că orice femeie are această pasiune.

Îmi plăceau pantofii și gențile de când îmi permiteam de 30 de lei și îmi plac și acum, când îmi permit de 3000 de euro. Asta nu s-a schimbat și nu o să se schimbe niciodată. Mereu am spus, asta nu are legătură cu ce sunt eu ca om politic sau ce sunt eu ca om, sunt o femeie care are această pasiune.

(…) Pantofii, câteva zeci de perechi, dar au ani și ani de zile, sunt demodați, ar trebui să îi dau. Poșeta cea mai scumpă costă 13.000 de euro”, a spus Elena Udrea, potrivit kanald.ro.

Elena Udrea recunoaște că în Costa Rica nu a mai făcut achiziții: „Nici nu aveai de unde”

Elena Udrea a trecut peste perioada în care cheltuia zeci de mii de euro pentru haine, pantofi sau genți. Cât s-a aflat în Costa Rica, fostul ministru susține că nu și-a cumpărat absolut nimic. Elena Udrea a mărturisit că nici nu avea cum să facă asta deoarece era însărcinată și se deplasa mai greu.

“În Costa Rica nu mi-am cumpărat absolut nimic de îmbrăcat. Nici nu aveai de unde pentru că nu existau magazine. Cele mai de top erau cele relativ modeste, deci nu existau magazine din care să îți cumperi lucruri, nici nu m-a interesat să fac asta, eram și însărcinată, abia mă mișcam pe acolo, deci am continuat cu această relaxare și această lipsă de interes față de a-mi îmbogăți garderoba de când m-am întors în România”, a mai spus Elena Udrea în discuția cu Denise Rifai.

Vă reamintim că în prezent Elena Udrea se află în închisoare. A fost condamnată în luna aprilie la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, fiind găsită vinovată pentru acuzații de luare de mită și abuz în serviciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *