Câți bani a investit Virgil Ianțu în noul său restaurant. Cum a convins-o pe partenera lui de afaceri, Claudia Militello, să colaboreze: “Mă fascinează” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre Virgil Ianțu

Virgil Ianțu s-a decis să se implice în domeniul HoReCa, astfel că a făcut echipă alături de Claudia Militello, care are o experiență de 15 ani în această industrie, deschizându-și primul restaurant cu influențe siciliene în zona Voluntari în trecut. Partenera de afaceri a prezentatorului de televiziune ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre a doua locație, dar și despre cum este să lucreze alături de star.

Claudia Militello, dezvăluiri despre partenerul său de afaceri, Virgil Ianțu

Claudia Militello și Virgil Ianțu au muncit timp de 2 luni pentru a pune la punct restaurantul care se află în centrul Bucureștiului. Femeia de afaceri ne-a mărturisit că s-a bucurat de sprijinul prezentatorului de televiziune, care este pasionat de fiecare experiență pe care o trăiește:

“Amuzant! Este foarte distractiv. Virgil este un suflet tânăr. Cred că orice vârstă va avea Virgil de aici înainte, ne-a demonstrat deja că este un suflet tânăr! Pune pasiune în ceea ce face, chiar și când nu cunoaște un domeniu, așa cum este cel de față. Îi iese!

Își dorește să fie acolo, să învețe, să fie sprijin, face glume de fiecare dată, dezamorsează multe tensiuni. Acesta a fost un șantier timp de 2 luni de zile, spre deosebire de primul restaurant, unde am depășit anul. A fost bine pentru că l-am avut pe Virgil alături! Atunci când ne era mai greu, o vorbă din partea lui Virgil rezolva orice situație!”

Cum a venit propunerea către Virgil Ianțu

De asemenea, Claudia Militello ne-a mărturisit că este un plus faptul că Virgil Ianțu face parte din lumea mondenă, însă nu acest lucru a făcut-o să decidă să lucreze alături de prezentatorul TV. Ea ne-a dezvăluit cum a decurs propunerea, după ce vedeta de televiziune i-a spus, de mai multe ori, că își dorește să se implice în HoReCa:

„Cu siguranță este un plus. Orice sprijin din orice zonă este binevenit! Cu siguranță, acesta nu a fost un criteriu pentru care am decis să colaborăm. (n.r. faptul că este persoană publică) Noi ne cunoaștem cu Virgil de multă vreme, avem multe asemănări atunci când vine vorba de caracter, atitudine, felul în care privim lucrurile. El de mult își dorea să intre pe zona de HoReCa.

Este un client fidel la Sciccheria Pipera. I-am propus să facă parte din noul proiect din centrul Bucureștiului. Practic, faptul că este dintr-un alt domeniu nu face decât să aducă un plus afacerii, bineînțeles. El și-a exprimat dorința să facă parte dintr-un viitor restaurant: „Dacă mai faceți unul, să știți că eu îmi doresc să fac parte din echipă! Îmi place, e minunat, mă fascinează!”.

De câte ori stăteam la masă și mă vedea că sunt atentă în altă parte, spun un lucru unui ospătar sau unui coleg, era atras foarte tare de felul în care interacționam cu personalul din echipă. Vedea cum poți să fii atent în mai multe locuri, cum avem grijă de clienții noștri, cum suntem atenți la modul de servire, la calitate și așa mai departe.

Lansase cumva propunerea către noi: „Să știți că și eu îmi doresc!”. Atunci, i-am făcut propunerea în momentul în care am găsit spațiul acesta!”

Citește și Cum și-a construit Denisa Tănase afacerea de succes. Fosta membră a trupei Bambi a devenit milionară

La ce sumă se ridică investiția

Mai mult, femeia de afaceri a mărturisit că restaurantul pe care l-a deschis alături de Virgil Ianțu se ridică la o investiție care depășește 500.000 de euro. În același timp, pentru locația pe care o deține aceasta în zona Voluntari a fost nevoie de mai mulți bani:

„Aici am depășit 500.000 de euro, acolo am depășit 700.000! Cam pe aici suntem poziționați. Dar acolo este un spațiu mult mai generos! Acolo avem 2 parcări, spre deosebire de centru, unde, din păcate, nu reușim oricât ne-am dori. Mai avem acolo un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal, care face activități cu ei. Aici spațiul nu ne-am permis.

Ne-am desfășurat într-un spațiu mai mic de data aceasta, dar am încercat să îl facem cât mai dinamic, astfel încât să se preteze pentru clientela din centrul Bucureștiului, de aici și diferența de investiție. Bineînțeles, am mai căpătat și puțină experiență în ceea ce presupune partea de construcții și amenajări!”

Citește și Virgil Ianțu și-a înregistrat numele de scenă la OSIM: „Ștefan Bănică Jr mi-a dat porecla”. Care e, de fapt, numele lui real EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Cine e iubitul Dariei Crișan, fiica lui Cătălin Crișan. Tânărul a ajuns până în finala...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și...
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *